Mevcut Başkan Özer Efe'nin tekrar aday olmadığı seçime, tek liste ile gidilirken; yapılan seçimin ardından derneğin yeni başkanı Erdoğan Kızmaz oldu.

EN GÜZEL TARAFIMIZ YAN YANA OLMAMIZ

Kongrede konuşan Başkan Özer Efe;

Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu

" İnegöl Galatasaraylı Taraftarlar Derneği olarak elimizden geldiğince aktiviteler yaptık. Hiç tanımadığımız insanları bu iki renk sayesinde tanıdık. Yeni dostluklar kuruldu. Bundan sonraki yönetimlerde de aynı şekilde olacak.

Bizim en güzel tarafımız yan yana olmamız. Bundan sonra daha da ileriye gidecek. Biz başarıya doyduğumuz için bu tarz etkinlikler çok rağbet görmüyor. Ama bundan sonraki tüm aktivitelerde kol kola olacağız. Daha güzel günlere hep birlikte gideceğiz" ifadelerini kullandı.

GALATASARAYLILIK BİLİNCİNİ AŞILAYACAĞIZ

Başkan adayı Erdoğan Kızmaz ise daha önceki yönetim kuruluna teşekkür ederek; "Biz Galatasaraylıyız ve İnegöl'de Galatasaraylılık için güzel çalışmalar için 4 yıl önce kurulan ve güzel çalışmalara imza atan derneğimiz bundan sonraki süreçte de çalışmalarını en güzel şekilde sürdürecek.

Futbol takımımızın maçlarına organizasyon yapılması ve taraftarlarımızın takımımızla buluşması için çalışmalar yapılacak. Ancak önemli olan İnegöl merkezli Galatasaraylılık ruhunu ve algısını oluşturmalıyız.

Bu duruşu her yerde sergilemeliyiz. Bu amaçlar için yeni seçilen yönetimimizle bu tür çalışmaları yapacağız. Bu akşam bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

KAPLAN DA YÖNETİMDE

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde İnegöl Galatasaraylı Taraftarlar Derneği'nin yeni Başkanı Erdoğan Kızmaz oldu.

Erdoğan Kızmaz başkanlığındaki yeni yönetimde ise şu isimler yer aldı; Salim Kaplan, Mehmet Turan, Murat Güriş, Vedat Kuyumcu, Serkan Özsalkım, Gökhan Emre.