Bursa mobilya sektörü temsilcileri Milano’da Bursa mobilya sektörü temsilcileri Milano’da
13-16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen İnegöl Tarım Fuarını, Belediye Başkanı Alinur Aktaş fuara destek veren kurum kuruluş ve oda başkanlarıyla birlikte değerlendirdi.

86 STANT AÇILDI

Aktaş, İnegöl Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen ve tarımla ilgili birçok kurum ve kuruluşun katkı verdiği İnegöl Tarım Fuarına (İNTARF) İlgi ve alakanın üst düzeyde olduğu hatırlatarak, fuarda 86 standın açılarak 30 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptığını kaydetti. Aktaş;

“Tarım Fuarımız; çevre odalar ve esnaflarının yoğun ilgi gösterdiği güzel bir fuar oldu. Önümüzdeki yıldan itibaren fuarımızı modef çatısı altında düzenleyerek uluslararası fuar takvimine girmiş bir şekilde düzenleyeceğiz. Çok daha fazla reklam yapacağız” dedi.

ULUSLARARASI FUAR TAKVİMİNDE OLACAK

İnegöl’de tarımla ilgili çok önemli kuruluşların olduğunu, tarımla ilgili çok önemli potansiyel ve altyapının varlığına dikkat çeken Aktaş, bunu tüm Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak istediklerini kaydetti. Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası, İlçe Tarım Müdürlüğü gibi kurumlarla ve çeşitli birlikler ile köyden mahalleye dönen muhtarlarla tekrar bir araya geleceklerini ifade eden Aktaş çok güzel bir organizasyonu hep birlikte uluslararası bir düzeyde gerçekleştirmek için Modef çatısı altında yapacaklarını vurguladı.

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Aktaş;

“Ortada bir başarı varsa, bu başarı İnegöl’ün ortak başarısıdır. İnegöl geçmişte çok önemli başarıları ortaya koymuş bir ilçe. Ayçekirdeği ile Kulaca salçası ile Fidancılıkla başarıları yakalayan İnegöl, tarımda çok daha önemli başarıları ortaya koyacaktır. Bunun altyapısının burada var olduğunu biliyoruz. Bunun için de bu organizasyonları yapıyoruz” şeklinde konuştu.