İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı ile Asbaşkan Mehmet Döngel, Yenice Islah Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Uludağ İçecek Firması, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gürhan Tutlu'yu ziyaret etti.

BU BİRLİKTELİK SÜRSÜN

Daha iyi takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor Daha iyi takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor

Tutlu'ya kulüp formamızı hediye eden Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, şunları söyledi:

"Bugün forma sponsorumuz olan Uludağ Gazoz firmasından Gürhan Bey'i ziyarette bulunduk. Kendileri de Bursa'mızın en değerli markalarından.

Kendi markalarının değeri gibi bugün Bursa'mızın çok değerli markalarından biri olan İnegölsporumuzun üzerinde isimlerinin bulunması bizi son derece memnun etmektedir.

Kendilerine İnegölspor'a, camiamıza ve İnegöl'ümüze yapmış oldukları katkılardan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bu birlikteliğin sürmesini biz istiyoruz ve teşekkür ediyoruz. Çok sağ olsunlar."

ÇOK GURUR DUYUYORUZ

Uludağ İçecek Firması Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gürhan Tutlu ise:

"İnegöl Yenice'de bizim tesislerimizde mevcut. Çalışanlarımızın önemli bir kısmı İnegöl'de. İnegöllü çalışan arkadaşlarımızda mevcut. Dolayısıyla bizim İnegöllü bir tarafımız var.

İnegölspor Bursaspor'la beraber desteklediğimiz bir takım. Forması üzerinde Uludağ Limonata ambleminin olması da bizim içinde bir onur meselesi. Çok gurur duyuyoruz bundan ve İnegölspor'un başarılarının devamını diliyoruz.

Bu konudaki desteklerimizi de elimizden geldiği kadar yerine getiriyoruz."ifadelerini kullandı.