Olağanüstü Hal uygulamasının yürürlüğe girmesinin ardından ilk kararname yayınlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle, FETÖ'ye bağlı Özel Safvet İlk ve Ortaokulu, Hacı Kemal Fen ve Anadolu Liseleri, Yeni Bahar Ortaokulu'na el konuldu.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ömer Şen, sosyal medya hesabında okulların İmam Hatip'e dönüştürülmesini teklif etti. Gülen'in 28 Şubat sürecindeki tavrı ve İmam Hatiplerin kapatılmasına sessiz kalması o dönemde çok eleştirilmişti. FETÖ okullarının İmam Hatip'lere dönüştürülmesi, özellikle 28 Şubat döneminde büyük çile çekenlerin en büyük arzusu olarak ortaya çıkıyor. Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah da "Halkın parasıyla yapılan Fetullah okulları, her bölgede ihtiyaç olan proje İHL haline getirilsin. Bundan millet de memnun kalır Allah da" diye yazdı.

Kariyer yolculuğunuzda ışık tutacak bölümler Kariyer yolculuğunuzda ışık tutacak bölümler

İnegöl Online Genel Yayın Yönetmeni Adem Demir ise bir türlü başlamayan İlçe Emniyet Müdürlüğü için çözümü FETÖ okullarında buldu. Demir, Hacı Kemal Lisesi'nin Emniyet binası için ideal olduğunu sosyal medya hesabına yazdı.