Ziyarette konuşan Basın Sözcüsü Adnan Kemal Aydın;

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını kaldırdı Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını kaldırdı

"İnegölspor yönetim kurulu olarak nezaket ziyaretleri kapsamında eski başkanlarımızdan çok değerli ağabeyimiz Abdullah Ezim'i ziyaret etmek istedik. Kendisine bizi kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Bu sene inşallah birlik ve beraberliği sağlayacağız. Başarı sadece sportif anlamda olmaz."

"Bu kapsamda şehrimizin dinamiklerini ziyaret ediyoruz. Abdullah başkanımızı da ziyaret ederek, kendisinin tecrübelerinden faydalanmak istedik. Hem de bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmek istedik. Bizim her türlü desteğe ihtiyacımız var" dedi.

ZOR GÖREV ÜSTLENDİLER

Yönetime başarılar dileyen Abdullah Ezim ise "Zor bir görev üstlendiler. Kendilerine başarılar diliyorum. Bizim İnegölspor'a karşı sevdamızı herkes bilir. Her sene elimizden geldiği kadar desteğimizi vermeye çalışıyoruz. İnegölspor ilçemizin en büyük marka ve değeri. Herkesin bu değere sahip çıkması gerekiyor. İnşallah bu sene güzel işlere imza atacaklar" diye konuştu.