DERNEK DAVET ETTİ

Etkinliklere katılmak üzere derneğin davetlisi olarak yurt dışından ve Türkiye'nin farklı bölgelerinden ekipler İnegöl'e geldi.

Aralarında Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden ekiplerin de bulunduğu konuklar, Ertuğrulgazi Dernek yönetimi ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

DESTEĞE TEŞEKKÜR

Dernek Başkanı Mehmet Yılmaz,

"Ertuğrulgazi'yi anma programımız çerçevesinde yurt dışından misafirlerimiz var. Konuklarımızla birlikte Belediye Başkanımızı da ziyaret etmek istedik. Sağ olsun Başkanımız bu süreçte bize çok büyük destek verdi" dedi.

İstanbul'da muhtar adayının çakarlı konvoyuna soruşturma! İstanbul'da muhtar adayının çakarlı konvoyuna soruşturma!

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise:

"Bu etkinlik dolayısıyla ben de derneğimizi kutluyorum. İnegöl Belediyesi olarak da bununla ilgili katkı ve destekte bulunduk, arkadaşlarımızın talepleri doğrultusunda...

Amacımız gelen misafirlerimizin rahat etmesi ve beraberinde de kültürümüzün, örfümüzün, ananelerimizin yaşatılması ve canlandırılması adına yapılan bu emek ve katkılara destek vermek" diye konuştu.

ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ

Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini de vurgulayan Aktaş,

"Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Ama bu zor günlerden geçişin sebebinin de ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik hamleler olduğunu biliyoruz. Kasıtlı olarak ülkemizi bu duruma sokmaya çalışıyorlar.

Tabi Türkiye rahat olmazsa Türkiye'nin komşuları da rahat olmaz... Dolayısıyla 80 milyon civarındaki nüfusumuzla biz her zaman bölgemizde barışın taraftarı olduk."

"Hep iyi ilişkiler içerisinde olmaya çalıştık. Ama ülkenin bütünlüğüne kast edenlere de nasıl ki birkaç gündür Suriye'ye müdahale edildiyse aynı şekilde müdahaleler farklı ülkeler için de geçerlidir."

"Ben Sayın Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin, Sayın Başbakanımızın basireti ve ferasetiyle, Türkiye'deki bu birlik ve beraberlikle inşallah bun sıkıntıyı en kısa zamanda aşacağımızı ifade etmek istiyorum.

Ayrıca tabi ki günlük hayatta devam ediyor. Derneğimizin de bu noktadaki çalışmaları için kendilerini kutluyorum" dedi.