Bursa'da 2013 yılından bu yana faaliyet gösteren ve İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği'nin de kurucuları arasında bulunduğu Bursa Engelliler Federasyonu yönetimi, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

Federasyon Başkanı Psikolog Mürşit Atlıakın ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği (İZED) Başkanı Halil Peynirci'nin de bulunduğu ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin'de hazır bulundu.

ENGELLİ DOSTU BELEDİYE

Bünyesinde 20 farklı derneği barındıran federasyonun çalışmaları hakkında istişarelerin yapıldığı ziyarette, Federasyon Başkanı Atlıakın Başkan Aktaş'a kendilerini ağırladığı için teşekkür etti.

Esenyurt'ta yağış altında yürek ısıtan görüntü Esenyurt'ta yağış altında yürek ısıtan görüntü

İnegöl Belediyesi'nin engelli dostu bir belediye olduğunu ve belediyenin bu alandaki çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Atlıakın,

"İnegöl Belediyemiz ve Başkanımız sağ olsun engelliler konusunda çok duyarlı. İnegöl'deki üye derneğimizle olan yakın ilişkileri ve her ihtiyaç duyulduğunda yardım eli uzatmaları bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor.

Bizler de bugün hem Başkanımıza bir teşekkür etmek hem de federasyonumuzun çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmak üzere kendilerini ziyaret ettik. Bizleri kabul ettiği için tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

HER ZAMAN ENGELLİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Engelliler Federasyonu Başkan ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Engellilere yönelik farkındalık olacak projelere her zaman öncelik verildiğini kaydeden Aktaş,

"İnegöl Belediyesi olarak engellilerimize sahip çıkma adına yapılan her çalışmada biz varız. Bugüne kadar İnegöl'de bu alanda yapılan çalışmalar da ortada. Devletimizin de bu konudaki politikası önemli.

Allah'a hamdolsun engelli dostu bir Cumhurbaşkanımız ve engelli dostu bir Başbakanımız, hükümetimiz var. Artık sosyal devlet olma noktasında önemli basamakları aşmış bir Türkiye Cumhuriyeti var. Bundan sonra da engellilerle alakalı tutumumuzun aynı şekilde devam edeceğini ifade etmek istiyorum.

Federasyon Başkanımız ve yönetimi de bugün bizleri ziyaret ettiler. Kendileriyle çalışmaları hakkında istişare etme fırsatı bulduk.

Ben kendilerine ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ederken, yapılacak her türlü etkinlik ve faaliyette yanlarında olduğumuzu da bir kez daha ifade etmek istiyorum" diye konuştu.