Arefe ne demek? Arefe gününde neler yapılır? Arefe günü ne zaman? Arefe ne demek? Arefe gününde neler yapılır? Arefe günü ne zaman?
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ZİHENDER Yönetimi ile birlikte gece hakkında basın toplantısı düzenledi.

VALİ KARALOĞLU DA KATILACAK
Aktaş: “ZİHENDER engelli çocuklarımız için farklı faaliyetler içerisinde bulunuyor. Bundan kısa bir süre önce özellikle çocuklarımızın servis ve ulaşım sıkıntılarını giderme adına bir gece düzenlemek istediklerini bize ifade ettiler. Ben hem Mesut Bey’e, hem Burhanettin Bey’e hem de gazeteci Şaban Korkmaz’a teşekkür ediyorum.”

“ Engelleri birlikte kaldıralım başlığında Valimiz ve protokol üyelerinin de katılımıyla güzel bir gece tertip edecekler. Vali Bey’e de konuyu açtılar. Bir aksilik olmazsa Valimiz de bu geceye iştirak edecek. Burada amaç hem bu çocuklarımıza dikkat çekmek hem de gece ile çocuklarımıza fayda sağlamak... İş adamlarımızın da geceye katılımı olacak. Çocuklarımızın servis ihtiyacının karşılanması için güzel bir gece olacak” dedi.

ADEM GÜMÜŞKAYA SAHNE ALACAK
23 Haziran Pazartesi akşamı Hotel Angelecoma’da düzenlenecek geceye Adem Gümüşkaya’nın da konuk sanatçı olacak katılacağını aktaran Aktaş, şunları söyledi:

“Engelli kardeşlerimizin yararına düzenlenecek bu geceye iş adamlarımızı ve esnaflarımızı da bekliyoruz. Gecedeki gelirin tamamı zihinsel engelli çocuklarımızın başta servis ihtiyaçları olmak üzere ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kullanacak. İnegöl Belediye olarak bu geceyi desteklediğimizi ve katkı verdiğimizi, ilçe halkından da sahip çıkma anlamında katkı beklediğimizi ifade etmek istiyorum.”

“ Yoğun iş ortamlarına rağmen konuya sahip çıkan iş adamlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Hükümetimizin engelliler konusunda ciddi maddi ve manevi katkıları var ama Sivil Toplum Kuruluşlarının da onları hayata hazırlama adına yapacakları çok şey var. Bu çalışma da onlardan biri. 2 haftalık bir süre var. Gece ile alakalı bilet temini İnegöl Belediyesi Hizmet Masası, İnegöl AVM Özsüt, Sedef Pastanesi, İmren Izgara ve Ertuğrulgazi Caddesi’ndeki Mobil-ART firmasından gerçekleşebilir. Tüm İnegöl’ü gecemize davet ediyorum”