2. Amatör Küme 9. Grup'ta şampiyonluğunu 2 hafta önce ilan eden Akhisar Demirspor, İsaörenspor ile karşılaştı. İsaören temsilcisinin mutlak galip gelmesi gereken karşılaşmayı 2-0 kazandı ve Akhisar ile birlikte 1.amatör kümeye yükseldi.

ACEMİLİĞİMİZ VARDI

Galatasaray'dan imza şov, 5 isimle sözleşme yenilendi Galatasaray'dan imza şov, 5 isimle sözleşme yenilendi

2.olarak 1. Amatör Küme'ye yükselen İsaörenspor'un Başkanı Erhan Ulu, "Yönetimimizi, teknik heyetimizi, sporcularımızı ve taraftarımızı bu başarıdan dolayı kutlarım. Çok güzel bir mücadele örneği gösterdik. Bir bütün olarak sezonu zaferle tamamladık. Bu sene 2. senemiz. 2. Amatör'de biraz acemilik vardı fakat bizler inandık. Türlü sıkıntılar yaşadık, futbolcumuzun ayağı kırıldı. Ama biz buna inandık. Bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz. Buralara kadar büyük mücadeleler verdik. İnandığın zaman başarı geliyor. Biz İsaören köyü olarak inandık ve başarıyı yakaladık. Nasipse önümüzdeki sezon Akhisar ile beraber el ele mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Akhisarspor Başkanı Hasan Eren ise şunları söyledi: "2. Amatör Küme'de sezonu 1. sırada bitirerek 1. Amatör kümeye yükseldik. Emeği ve desteği olan herkese çok teşekkür ederim. Bundan sonra 1. Amatör'de mücadele edeceğiz. Orada da şampiyonluğu hedef alacağız"