YKS'ye girecekler dikkat: YÖK'ten açıklama geldi YKS'ye girecekler dikkat: YÖK'ten açıklama geldi
Velilerin ve davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Okul müdürünün açılış konuşmasının ardından veliler ve öğrenciler adına yapılan konuşmalarla programa devam edildi.

SERTİFİKA TÖRENİ
Uluslararası geçerliliği olan UCLES sınavlarında başarılı olan öğrencilerin sertifikalarının verilmesinin ardından yeni öğrencilerin sınıflarının ilanı ile program sona erdi. Program sonunda misafirlere özel kokteyl vardı.

2014-2015 eğitim-öğretim yılı ve okul hakkında bilgi veren okul müdürü Muzaffer Uzunoğlu şunları söyledi: “Velilerimizin yoğun katılımıyla 2. yılımıza başlıyoruz. Öğrencilerin ve velilerin teveccühü insanımızın ihtiyaç duyduğu değerler eğitimini ve akademik tedrisatı iyi yaptığımızı gösteriyor. Bu ilgi ve talep çalışmalarımızı katlayarak devam ettirmemizi zaruri kılıyor. Bu bilinçle ve heyecanla bu yıla başlıyoruz”

33 YILLIK TECRÜBE
“Hedefimiz, ülkemizin ihtiyacı olan kaliteli insan profiline uygun nesiller yetiştirmek. Bu hedefe ancak sistemli bir çalışmayla ulaşabileceğimizin bilinciyle çalışacağız. Nilüfer Eğitim Kurumlarının 33 yıllık tecrübesi en büyük referansımız”

BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ
“Tüm öğrencilerimize uygulayacağımız değerler eğitimi, yoğunlaştırılmış İngilizce programları, sınavlara hazırlık ve kulüp çalışmaları, eğitim gezileri, sosyal, sportif, kültürel ve edebi etkinlikler, olimpiyat ve proje çalışmalarıyla her öğrenci için başarı çıtasını ayrı ayrı yükseltmek istiyoruz”