Ziyarette İYİ Parti İlçe Başkanı Müfit Besler yaptığı açıklamada;

Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı

"Siyasi partiler demokrasimizin güzel argümanlarıdır. Kimi zaman rakip kimi zaman dost oluruz. Siyaset bunu gerektirir. İYİ Parti olarak 5 arkadaşımızın Belediye Meclisinde AK Parti'nin verdiği önergeleri çoğu zaman destekliyoruz. İnegöl'ün menfaatine olan şeyleri destekliyor, farklı bulduğumuz, bize göre yanlış olduğuna inandığımız şeyleri de dile getiriyoruz."

"Bizim görevimiz bu. İYİ Parti olarak hiçbir zaman için kötü bir propaganda ve yıkıcı bir faaliyet yapmadık, yapıcı eleştirilerle yol göstermeye çalışacağız. İktidar bundan ne kadar faydalanır, onların takdiridir. Sayın Başkanımıza bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah ilerleyen günlerde güzel şeyler yaparız" dedi.

İYİ Parti'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ise, "Misafirlere her zaman kapımız açıktır. Biz eski dostuz. İnegöl'de siyaset dostluklar içinde geçiyor. Bu gerçekten sevindirici bir durum. Herkes birbirini anlıyor. Geldikleri için teşekkür ederiz" diye konuştu.