Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İnegöl Belediyesi tarafından Ahkisar Mahallesi'nde yaptırılan Ayçiçeği Masal Parkı'nın açılışına katıldı.

İnegöl'ün, sanayisiyle, nüfusu ve kapasitesiyle Bursa'nın parlayan yüzü olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu,

"Bu ilçede her gün ihtiyaçlar artmaya devam ediyor. Hizmetlerimiz sürecek. Ankara'dan gerek genel idareden ve gerekse yerelden hizmetlerimiz sürecek. İnegöl Belediyesi tarafından yaptırılan bu park, sıradan bir parktan ibaret değil. Bölgeye başka bir anlam ve vizyon katacak. Sadece eğlenilen, oyuncaklarla oynamaktan öte bir teması var. Tarihe, geçmişe atıf yapan teması var. Çocuklarımızın bu yaşta bunlarla tanışması önemli."

İnegöl'ün AK Parti'ye çok güçlü destek veren ilçe olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, "Neredeyse %60'ı gördük. Önümüzdeki süreçlerde çok daha iyisini göreceğiz. 24 Haziran, Türkiye için yepyeni pencerelerin, kapıların sonuna kadar ardına kadar açılacağı dönüm noktası olacak. İlk defa milletimiz 16 Nisan'da kabul ettiği referandumla beraber sistem değişikliğini hayata geçirme fırsatını sandıkta kullanacak ve Türkiye'nin önünü ardına, sonuna kadar açacak."

"Türkiye, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine, Allah'ın izniyle bu kararlılık ve çalışma çerçevesinde yürümeye, koşmaya devam edecek. Türkiye son 16 yılda çok güçlü değişiklikler yaşadı. Her şeyimiz değişti. Eskiyi mukayese etmeme gerek yok nerelerden nerelere geldiğimizi sizler görüyorsunuz. Dünyada son 10 yılda gerçekleştirilen 10 büyük projenin 6'sının Türkiye'de gerçekleştiğini söylediğimiz zaman bile bu, birçok şeyi açıklaması bakımından önemli."

"Türkiye'de yıllardır yapılamayan, yaptırılamayan, önünü açacak onu daha güçlü hale getirecek ne varsa, Allah'ın izniyle bu mesafeyi kapatmak için başta liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere sizin için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."

İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu

"İnegöl'e gelen hizmetlerin sağanak sağanak yağmasını istiyorsak, istikrarımızı güçlendireceğiz, muhafaza edeceğiz, liderimiz önde belediye başkanlarımız arkada koşmaya devam edeceğiz. İnegöl'ü marka şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.