Doğugücüspor Sosyal Tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Kulüp Başkanı Sinan Taşdemir, Antrenör Sait Taşkesen ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.

HEDEF BAL LİGİ

Sinan Taşdemir, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Doğugücüspor olarak çalışmak istediğimiz bilgi ve tecrübelerine inandığımız başarılı Antrenör Sait Taşkesen hocaya emanet ettik. 2018-2019 yeni futbol sezonu hocamıza ve kulübümüze hayırlısı olsun. Yeni sezonda hedefimize Türkiye Bölgesel Amatör Lig olacaktır. En kısa zamanda Hocamız Hasan Berber'in raporu doğrultusunda eksikliklerimizi tamamlayıp, yepyeni bir Doğugücüspor ile birlikte taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Bu sezon Doğugücüspor'u izlemek bir ayrıcalık olacaktır."

TRANSFERİ TAMAMLADIK

Tecrübeli Antrenör Sait Taşkesen ise, Bursa Süper Amatör lig ekiplerinden Doğugücüspor ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, " Transferi büyük ölçüde tamamlandık. Birkaç bölgede eksiğimiz var, onları da yakın zamanda tamamlayacağız. Hedefimiz iyi bir kadro kurup, sezonu şampiyon olarak bitirmektir"

dedi.

Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"

Sait Taşkesen daha önce Arabayatağıspor, Yavuzselimspor, Yıldırım Belediyespor ve son olarak geçtiğimiz sezon İnegölspor U-14 takımını başarılı bir şekilde çalıştırdı.