7.YÜRÜYÜŞ

İnegöl Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Doğa Yürüyüşü, geçtiğimiz Pazar günü 7'nci kez düzenlendi. 7 yıldır ilçe halkının yoğun katılımıyla yapılan yürüyüş, bu yıl da vatandaşların ilgi odağı oldu. Toplamda 197 kişinin katıldığı geleneksel doğa yürüyüşünde 174 yürüyüşçü, 15 bisikletçi ve 8 motocros sporcusu yer aldı.

16 KM YÜRÜDÜLER

Boğazova - Tepel - Tuzla istikametinde toplamda 16 kilometrelik orta zorluktaki parkurda gerçekleştirilen yürüyüş, Pazar sabahı saat 08.40'ta İnegöl Gençlik Merkezi önünden start aldı.

Doğa tutkunları, 6 otobüs ile Boğazova Orman deposuna hareket etti. 09.30'da orman deposu mevkiinden Tepel Yaylası yol ayrımında araçlardan inilerek katılımcılara faaliyet hakkında bilgi verildi ve yürüyüşe başlandı.

BOĞAZOVA'DAN BAŞLADI

Bursaspor, Afyonspor Maçına Hazırlanıyor Bursaspor, Afyonspor Maçına Hazırlanıyor

Boğazova'dan başlayan yürüyüşte, Tepel yaylasında öğle saatlerinde mola verildi. Yürüyüşçülere burada İnegöl Belediyesi tarafından köfte ekmek ve ayran ikramında bulunuldu. Molanın ardından saat 13.00'da yeniden yürüyüşe geçildi. Parkurun kalan kısmı da tamamlanarak Tuzla kırsal mahallesinde yürüyüş son buldu. Grup, burada kendilerini bekleyen araçlarla yeniden İnegöl Belediyesi Gençlik Merkezi önüne getirildi.