İnegölspor Başkanı Osman Sevim, Sözlerini Tutmayanlara Tepki Gösterdi İnegölspor Başkanı Osman Sevim, Sözlerini Tutmayanlara Tepki Gösterdi

AÇILIŞA ALTEPE İLE BİRLİKTE AKTAŞ DA KATILDI

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen fuarın açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından gerçekleştirildi.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da açılışta yer aldı.

DOĞA SPORLARI VE DOĞA TURİZMİ GÜNLERİ

Fuara katılarak açılış konuşmasını gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, doğa, macera ve spor turizmi kavramlarının son yıllarda önem kazanmasıyla Bursa'nın sahip olduğu doğal zenginlikleriyle Türkiye'nin en fazla rağbet gören illeri arasında yer aldığını söyledi.

Meraklılarınca çok iyi tanınan bu değerlerin çoğunun alışkanlıklar, kanıksamışlık ve gündelik hayatın telaşı içerisinde birçok Bursalı tarafından fark edilmediğini belirten

BURSA DOĞA ZENGİNİ

Başkan Altepe,

"Bursa, küçük coğrafya içinde her mevsim farklı renklerle insanı kucaklayan, inanılmaz zenginlikler barındıran bir ildir" dedi.

Bu zenginliklere 4 mevsim kolayca ulaşma imkanı da eklendiğinde geriye 'sormanın, öğrenmenin ve denemenin' kaldığını ifade eden Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak öncelikle 'sormak' isteyenlere fırsat sunmak ve farkındalık oluşturmak, doğa sporlarına elverişli mekan ve imkanlarla dolu Bursa'yı Bursalılarla buluşturmak için Bursa Doğa Sporları ve Doğa Turizmi Günleri'ni düzenlediklerini ifade etti.

SOR, ÖĞREN,DENE

Fuarla birlikte kırsal kalkınmaya ve doğa turizmine bir nebze olsun katkıda bulunmak, sonrasında ulusal alanda öncü olabilmek istediklerini belirten Başkan Altepe,

"Sor, öğren, dene' sloganıyla yola çıkan etkinlikte dağcılık, bisiklet, okçuluk, kano, yelken, izcilik, kayak-snowboard, yamaç paraşütü, atçılık, mağaracılık, tırmanış, motor sporları, oryantiring, dalış ve off-road gibi doğa sporları alanlarında faaliyet gösteren oluşumlar bir araya geliyor.

Oluşumların faaliyetlerine yönelik tanıtımların yapılacağı 'Bursa Doğa Sporları ve Doğa Turizmi Günleri' kapsamında ayrıca gösteriler ve uzman isimlerin katılımlarıyla söyleşi ile eğitimler düzenlenecek" diye konuştu.

BAŞKANLAR STANTLARI BİRLİKTE DOLAŞTI

Başkan Altepe, açılışın ardından İnegöl, Harmancık, Büyükorhan ve Orhangazi belediye başkanlarıyla birlikte, fuar alanlarını ve stantları tek tek dolaşarak, katılımcı firma temsilcileriyle sohbet etti.