Balık tutmak için paçalarını sıvadı! Canından olacaktı Balık tutmak için paçalarını sıvadı! Canından olacaktı
İTSO Başkanı Metin Anıl, üyelerine daha kaliteli hizmet vermek amacıyla kurumda görev yapan personellerini eğitimlerini arttırmaları yönünde teşvik ettiklerini söyledi.

Üyelerine daha kaliteli hizmet vermek için kurum personelinin meslek içi eğitimlerine büyük önem verdiklerinin altını çizen İTSO Başkanı Metin Anıl, kişisel eğitimlerinin devam etmesi yönünde de teşvik ettiklerini belirtti.

Bu çerçevede U.Ü İnegöl İşletme Fakültesi tarafından 2 yıl önce açılan uluslararası ticaret yüksek lisans programına kurumlarından 4 personelin katıldığını vurgulayan Metin Anıl,

“Bu personelimizden 3 tanesi eğitimlerini başarıyla tamamlayıp diplomalarını aldılar. Bir personelimizde Haziran ayında mezun olacak” dedi.

ÜYELERİMİZ EKONOMİDE DESTANLAR YAZIYORLAR

Odanın Genel Sekreteri Mustafa Şentürk, TSE Temsilcisi Taner Çetin ve KOSGEB temsilcisi Zafer Bekiz’in mezun olduğunu, Uzman Faruk Öner’in de mezun olma aşamasına geldiğini vurgulayan Başkan Anıl,

“Üyelerimiz olan İnegöllü müteşebbislerimiz katma değeri yüksek üretim yaparak ekonomik alanda destan yazıyorlar. İnegöl’den 2013 yılında 1 milyar 240 milyon doların üzerinde dış ticaret gerçekleşti. İnegöl ayrıca 10 yıldır sürekli dış ticaret fazlası veriyor” diye konuştu.

ÜNİVERSİTE İLE SANAYİ İŞ BİRLİĞİNİ ARTTIRACAĞIZ

İnegöl’ün ekonomik alanda elde ettiği başarıda İTSO’nun da önemli katkıları bulunduğuna dikkat çeken Metin Anıl,

“Uluslararası ticaret yüksek lisansı yapan personelimiz ile üyelerimize yapacağımız katkıyı daha da artıracağımıza inanıyorum. Personelimizin eğitim alanındaki başarıları kurum yöneticileri olarak bize ayrı bir gurur vermektedir” dedi.

Başkan Anıl, Üniversite sanayi iş birliğini arttırmak için de çeşitli çalışmalar yürüttüklerini ve yüksek lisansını tamamlayan personelleri ile bu çalışmalara önümüzdeki süreçte daha da ağırlık vereceklerini belirterek sanayici üyelerinden Kenan Sülek ve Ümit Çayır’ın da Uluslararası Dış Ticaret konusunda Yüksek Lisansını tamamladığını sözlerine ekledi.