Bunamak istemiyorsanız bu vitamini almayı ihmal etmeyin! Bunamak istemiyorsanız bu vitamini almayı ihmal etmeyin!
İnegöl Belediyesi tarafından organize edilen tiyatro oyunu 4 seans halinde gerçekleştirildi. 14.00 seansına Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katıldı.

HADİM İLE İŞBİRLİĞİ

Aktaş, tiyatro oyununun ardından yaptığı açıklamada;

“İnegöl Belediyesi olarak halkımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz eğitim, kültür ve sosyal faaliyetlere devam ediyoruz. Bugün de bu tür faaliyetlerden birisini çocuklarımız için gerçekleştiriyoruz.

Çocuklarda ağız ve diş sağlığı hakkında bir bilinç oluşturmak ve konu hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla hazırlandığımız etkinliğimizi Belediyemiz Kültür Sanat Gençlik Merkezi ve Hadim Alış Veriş Merkezleri işbirliği ile yürütmekteyiz” dedi.

“BEYAZ DİŞ ÜLKESİ”

“Yaptığımız tiyatro gösterisi ile bugünde çocuklarımıza ağız ve diş sağlığının önemini vurgulayarak çocukların sağlıklı birer nesil olarak yetişmelerine katkı koymaya çalıştık” diyen Aktaş;

“Bugün “Derin Sanat Tiyatrosunun” sergilediği “Beyaz diş ülkesi” adlı tiyatro oyunu ile 1. ve 2. ana sınıfı öğrencilerine ağız ve diş sağlığının önemini anlatmak istedik. Ağız ve diş sağlığı konusunda toplum olarak daha fazla bilinçlenmeliyiz.

Çünkü dişlerde oluşan küçük çürükler önemli hastalıklara neden olabilmektedir. Bu açıdan yavrularımıza özellikle küçük yaşta diş fırçalama alışkanlığının kazandırılması büyük önem arz ediyor” açıklamalarında bulundu.
HADİMDEN 1200 DİŞ FIRÇASI, MACUNU

Aktaş, şöyle devam etti:

“Bu kapsamda tiyatro oyunumuz, Kültür Sarayında, 11.00, 12.30, 14.00 ve 15.30 saatlerinde 4 seans olarak sergilenmekte. Çocuklarımız küçük yaşta diş sağlığı ve bakımına ilişkin güzel alışkanlıklar edinebilirler.

Biz de buna katkıda bulunmak istiyoruz. Ayrıca öğrencilerinize diş fırçalama alışkanlığı kazanmaları adına Hadim Alış veriş merkezleri sponsorluğunda 1.200 adet diş fırçası ve diş macunu öğrencilerimize hediye ediyoruz”

ÇORBADA TUZUMUZ OLDUYSA NE MUTLU

“Diş Sağlığı Haftasına özel hazırladığımız ve çocuklarımızın bilgi birikimine katkı sağlayacağına inandığım bu etkinlikle çocuklarımızın gelişimi için çorbada tuzumuz olduysa ne mutlu bize.

Eğitime yönelik organizasyonlara önem veren bir belediye olarak bu tür sosyal faaliyetler düzenlenmeye devam edeceğimizi belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum”

Konuşmasının ardından Başkan Aktaş, Derin Sanat Tiyatrosu sanatçılarına ve Hadim Alışveriş Merkezlerine plaket takdim ederken; 4 öğrenciye de diş fırçası ve diş macunu hediye etti.