Firma sahibi Enes İnan, yaptığı açıklamada;

"Türkiye'nin bilhassa son 10 yıldır mobilya sektöründeki atılım ve büyümesi ile ön plana çıkan İnegöl Mobilyası hepimizin göğsünü kabartan değere ulaşmıştır.

Bizler de mobilyacılık sektörüne aksesuar ve malzeme tedariki anlamında hizmet vermenin mutluluğu ve sorumluluğunu hissediyoruz.

Hissettiğimiz bu sorumluluk çerçevesinde bugün üretilen mobilya, koltuk, sandalye, sehpa, aksesuar vesaire tarzı ürünlerin tümünde öncelik ARGE ve tasarım ön plana çıkmaktadır."

11 YILLIK DENEYİM VE TECRÜBE

"İşte bu noktadan yola çıkılarak mobilya aksesuarları ve tedarikçiliği alanında 11 yılı aşkın bir deneyim ve tecrübenin ışığında yeni iş yerimizde çok farklı bir showroom anlayışı ile sektörün bilhassa iç mimarlara, tasarımcılara, ustalara, işverenlere ışık tutacak zengin ürün çeşitliliği yelpazesi sunarak görevimizi yapmaya çalıştık.

İnegöl'de ilk defa belki Türkiye' de sayılı işyerlerinden birini sektörün hizmetine geçtiğimiz ay sunduk" ifadelerini kullandı.

GÖRSELLİK VE KALİTE

Bilhassa mobilyacılıkta artık görsellik ve kaliteli aksesuar ürünlerini kullanmanın öncelik olarak görüldüğünü kaydeden Enes İnan;

Facebook'ta 'Dürtme' Özelliği Geri Dönüyor Facebook'ta 'Dürtme' Özelliği Geri Dönüyor

"Bizler de tasarımcı ve ustaların ürünlerine değer katacağına ve ufkunu açacağına inandığımız çeşitliliği binlerle ifade edebileceğimiz mobilya aksesuarları koleksiyonumuzun zenginliğini değerli sektör kamuoyunun hizmetine sunuyoruz.

Kulp çeşitliliğinden, çekmece rayına, ahşap, fleksi, PVC süs aksesuarlardan menteşesine, mobilya, sehpa, ayak ve üstlerinden koltuk kırlentlerine kısacası binlerce ürün çeşitliliğine modellerimizle hem zengin ürün çeşitliğimi ve özel tasarım ürünlerini, ekonomik ve seri tedarik edebilecekleri bir işyerini açtık"

ARGE VE TASARIMA DEVAM

"İnegöl'de birçok meslektaşımız gibi bizler de yıllarca nalburluk yapıyorduk. Fakat bugün bu açığı doldurmuş olduğumuzu görmekteyiz.

Bu çeşitliliği ve özel tasarım ürünlerimizin hazırlarken bizler de aylardır ARGE birimimizle yoğun bir şekilde çalışarak sektöre özel ve başka yerlerde bulamayacakları iddialı ürünlerimizi sunuyoruz.

Yeni işyerimizde ARGE birimimize ve yeni tasarım çeşitliliği ürünlerimizi bırakmayacak; daha fazla ARGE ve çeşitleri sunmayı sürekli halde tutacağız" diye konuştu.