İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET
Rahatsızlığı nedeniyle izne ayrılan Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan'ın yerine vekalet eden Hanifi Savur'a yapılan ziyarette, MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir çiçek takdim etti.
Bedir, "26 Mart tarihinde delegelerimizin oyuyla İnegöl ilçe yönetim kurulu olarak arkadaşlarımızla birlikte seçildik. Arkadaşlarımızla birlikte İnegöl'e neler kazandırabiliriz düşüncesiyle yoğun bir mesai harcamaktayız. Çalışmalar yapmaktayız.
"GAYEMİZ HİZMET"
Gayemiz İnegöl'e, ülkemize ve milletimize hizmet etmek. Siyasi olarak süreci çok yakından takip ediyoruz. Daha önce Şükrü Müdürümüzü ziyaret ettiğimiz de ifade etmiştik, devletimizin emrindeyiz."
"Çünkü hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Herkesin hakkıyla yerine getirmesi gereken vazifesi, görevi var. Bizlerinde üzerine düşen görevler var. Biz siyasiler olarak üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız.
Devletimizin emrinde, milletimizin de, emniyetimizin de yanındayız. Emniyet Müdürümüzde bizleri kabul etti. Kendisine tekrar hoş geldiniz diyoruz. Elimizden gelen ne varsa 7/24 Emniyet Müdürümüzün yanındayız" dedi.