AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Ankara'daki saldırıyla ilgili bir basın açıklaması yayımladı.

HER TÜRLÜ TERÖRÜN KARŞISINDAYIZ

İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar

Demirel açıklamasında;

"Ankara'da 'Emek, Barış, Demokrasi Mitingi' öncesi meydana gelen, 95 kişinin ölümüne ve 160 kişinin yaralanmasına neden olan saldırı, ülke bütününe ve Türk demokrasisine yapılmış bir saldırıdır.

Çok derin bir hüzün ve acı içindeyiz. Dün yapılan bu saldırıyla ülkemiz, halkımız ve demokrasimiz hedef alınmıştır. Bu saldırı ülkemizin bütününe karşı yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırı, demokrasimize yapılan bir saldırıdır.

Kaynağı, söylemi, amacı, adı ne olursa olsun, her türlü terör eyleminin ve terör örgütünün karşısındayız, hep birlikte de karşısında olmak mecburiyetindeyiz. Teröre en büyük desteği, terör eylemleri ve terör örgütleri karşısında çifte standartla hareket edenler vermektedir" dedi.

DAYANIŞMA VE KARARLILIK MESAJI

"Bu ülkemize yapılan bir saldırıdır. Çünkü Türkiye ateş çemberi içinde, demokrasisiyle istikrarını bütünleştiren örnek bir ülkedir" diyen Demirel;

"Bu saldırıyla ülkemizin itibarına, ülkemizin huzur ve istikrarına doğrudan bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Bir kez daha sandıklara giderken böyle bir saldırı gerçekleştirilmesi doğrudan demokrasiyi hedef almıştır.

Bu saldırı karşısında göstereceğimiz dayanışma ve kararlılık, teröre vereceğimiz en büyük, en anlamlı cevap olacaktır.

Bu menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkemize sabır ve başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum" diyerek açıklamalarını sonlandırdı.