Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap

15 Temmuz 2016 tarihinde kalkışılan hain darbe girişiminin ikinci yılında, Kaymakamlık ile İnegöl Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programının startı tarihi İshakpaşa Camisinde kılınan sabah namazıyla verildi.

Namaza katılan vatandaşlar, hep birlikte vatanın birlik, beraberlik ve huzuru için dua edip şehitlere rahmet okudu. Namazın ardından Bereket Sofrasında, çorba ikramında bulunuldu.

Çorba ikramının ardından İshakpaşa'daki program son buldu.

Daha sonra Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Emniyet müdür vekili Durmuş Genç, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile vatandaşlar Hastane Mezarlığı içerisinde bulunan Şehitliği ziyaret etti.

Burada okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftüsü Kazım Güzel'in yaptırdığı dua ile program son buldu.

Kaymakam Ali Akça, Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programını sabah namazıyla İshakpaşa camisinde başlattıklarını daha sonra şehitlik ziyareti yaptıklarını söyledi.