Bizim motivasyonumuz tam, kupayı eve götürmek istiyoruz Bizim motivasyonumuz tam, kupayı eve götürmek istiyoruz
Kurtuluşspor yeni yönetimi Celal İnegöl Köftecisi’nde bir araya geldi. Yemeğin ardından konuşan eski başkan İbrahim Demirtaş; “2 yıl önce Kurtuluşspor yönetimine seçildik. Ve seçildikten sonra yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber 2 hedefimiz vardı. Bunlardan biri Kurtuluşspor’u tesisleşme anlamında daha da ileriye götürmek, diğeri de Kurtuluşspor’umuzu hak ettiği yere BAL Ligine çıkarmaktı. Kurtuluşspor’un tesisleşmesinde planladığımızdan daha da ileriye gittik, güzel şeyler yaptık. Bildiğiniz üzere BAL Ligine çıkmayı başaramadık. Bu bir bayrak yarışı. Ben Talha kardeşime devrediyorum. Hedefleri büyülterek devam edeceğine inanıyorum. Kurtuluşspor için hayırlı uğurlu olsun. Beni 2 yıllık süreçte destekleyen Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, Kurtuluşspor yönetici kardeşlerime, basın mensubu arkadaşlarıma ve işadamlarına, esnaf abilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

KALICI ESER BIRAKTI
Eski Başkan İbrahim Demirtaş’a teşekkür plaketi takdim eden Kurtuluşspor yeni başkanı Talha Öziş ise şunları söyledi: “2 sene önce bu yolda bize liderlik eden İbrahim başkanımıza, camiamıza yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederim. İbrahim başkanımız, kulübümüze tesisleşme anlamında yaptığı çalışmalar doğrultusunda, çoğu 3. Lig takımında olmayan tesis binasını kulübümüze kazandırmış. Kalıcı bir eser bırakmıştır. Başkanımızın isteği doğrultusunda, yeni tesis binasına, kulübümüze geçmiş yıllarda çok emeği olan, rahmetli Mesut Yetiş abimizin adı verilmiştir”

BAYRAK YARIŞI
“Ekip olarak çıktığımız bu bayrak yarışında, bayrağı bugün devir teslim almış bulunmaktayım. 28 kişilik yönetim kurulunda olan arkadaşlarım, birbirinden değerli, işlerinde başarılı, İnegöl’e faydası olan kişilerdir. Ricamı kırmayıp yönetim kurulumda yer alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kurtuluşspor, 1974 yılında kurulmuş, İnegöl’ün en köklü spor kulüplerinden bir tanesidir. Bu tip köklü kulüplerde görev alan kişiler, her zaman üzerinde ağır sorumluluklar taşır. Biz sorumluluklarımızın farkındayız. Yapacağımız her çalışma, atacağımız her adımın, Kurtuluşspor’un menfaatine olduğundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben ve yönetim kurulumun ilk hedefi, Kurtuluspora ek gelir kapıları açarak, kulübümüzü her zaman kendine yetebilen bir kulüp haline getirmektedir. Planladığımız çalışmalarla, geçen dönem olduğu gibi bu dönemde kalıcı eserler bırakmayı arzu ediyoruz. Sportif anlamda bir takım yenilikler planlamaktayız. Bunlar ileriki günlerde yine siz basın mensuplarıyla paylaşacağız. Yeni yönetim kurulumuzun camiamıza hayırlı olmasını diler, beni bu göreve layık gören tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim”

YANINA BAŞKA İSİMLER KATACAĞIZ
Kurtuluşspor’un yeni sezon hedefi ve Teknik Direktör Hüseyin Yoğurtçu ile ilgili sorulan soruya Öziş; “Biz BAL Ligine çıkmak adına 2 sene boyunca birçok çalışma yaptık. Az öncede belirttiğim gibi biz Kurtuluşspor camiasına kalıcı eserler bırakmak istiyoruz. BAL Ligi bizim ikinci hedefimiz. Biz tüm sportif çalışmalarımızı başarıya yönelik yapacağız ama gördüğünüz gibi bu bir kısmettir. Ola da biliyor, olmaya da biliyor. Teknik sorumlu olarak Hüseyin Yoğurtçu ile devam edeceğiz. Yanına başka isimlerde katmayı düşünüyoruz. Ama teknik sorumlumuz Hüseyin Yoğurtçu olacaktır” cevabını verdi.

İŞTE KURTULUŞSPOR’UN YENİ YÖNETİMİ
Başkan Talha Öziş, As Başkan Nurettin Kaplan, Başkan Yardımcıları İbrahim Demirtaş, Emre Şimşek, Aykut Çınar, Muharrem Akan, Alpaslan İlhan, Futbol Şube Sorumluları Ünal Cihan, Ufuk Güneş, Genel Kaptanlar Erdinç Altınöz, Onur İdil, Olcay İleri, Doğan Temizkan, Muhittin Yıldırım, Federasyon Temsilcileri Mümin Mollaer, Metin Aşır, Sinan Ortakçı, Muhasipler Orhan Turan, Burak Kaptan, Tesisler Sorumluları Yasin Sak, Celal Taşdemir, Ali Rıza Sak, Basın Sözcüsü Bilal Sivik, Alt Yapı Sorumluları Hasan Ekim, Savaş Kazanç, Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumluları Cüneyt Ekmekçi, Samet Özçömlekçi