İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik
2014-2015 sezonunun ilk maçından 3 gollü galibiyetle ayrılan İnegölspor’da Teknik Direktör Şaban Yıldırım ve Basın Sözcüsü Emrah Erim, Pazarspor maçını değerlendirdi.

HAZIR DEĞİLİZ
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şaban Yıldırım: Çok değerli bir puan 3 puan aldık. Tabii ki henüz hazır değiliz. Tam anlamıyla hazır olabilmek için çalışmalarımız sürecek. Bu bize güzel bir zaman kazandırdı. Gerçi diğer takımlarda henüz sezona hazır değiller. Ama kat etmemiz gereken yollar ve çalışmamız gereken pozisyonlar var. Onlar için zaman kazandık. Bu maçı kaybetseydik bile ümitsizliğe sürüklenecek durumumuz yoktu. Daha iyi olabilmek için çalışmalarımız sürecek. Biz sistem üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. Tam olarak oyunumuzu tamamlamış değiliz. İkinci yarıda uzun pas, kısa pas dengesini biraz daha iyi kurduk. İlk yarıda topla daha uzun oynadık. İçerde ikinci yarıda dengeyi biraz daha koruyalım istedik. Öylede oldu. İkinci yarının hemen başında pozisyonda bulduk. Zaman içerisinde daha iyi oyunlar oynayacağımızı biliyoruz” dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR
İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim ise, lige moralli başladıklarını belirterek, şunları söyledi: Sahamızda oynuyorduk. Zaten kazanmak istiyorduk. Bizim için iyi bir başlangıç oldu. Oynanan maçtan da, sezonun ilk maçı olmasına rağmen memnunuz. İnşallah devamı gelir bu oyunun. İlk maça ilgi vardı. Seyircimize teşekkür ediyoruz. Centilmence desteklediklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz. Bizim için centilmenlik mühim. Geçen sene canımız yandı. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz”