Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlarla buluşma toplantıları devam ediyor.

Bu ay 20'ncisi gerçekleştirilen toplantıya katılan Süleymaniye Mahalle muhtarı Halim Yiğit, Karagölet Mahalle muhtarı Kenan Durmuş ile Saadet Mahalle muhtarı Zeki Ekren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuğu oldu.

İNEGÖL'DEN 3 MUHTAR BEŞTEPE'DE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın misafiri olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlanan İnegöllü muhtarlar, Erdoğan'ı Oylat'a davet etti.

Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıldır milleti birleştirmenin, kenetlemenin, kanayan yaraları sarmanın ve Türkiye'nin her köşesine muhabbet mayalamanın peşinde olduklarının altını çizerek, Mardin'den Edirne'ye, Rize'den Hatay'a kadar her vatandaşın geleceğe umutla, güvenle bakmasının mücadelesini verdiklerini belirtti.

İNEGÖL'E SELAM GÖNDERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonunda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni teşriflerinden dolayı muhtarlara teşekkür etti ve kendilerinden mahalle ve köylerinde bulunan vatandaşlara selam, saygı ve muhabbetlerini iletmeleri ricasında bulundu.

20 YIL ÖNCESİNİ HATIRLATTI

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuğu olan İnegöllü muhtarlardan Saadet Mahalle muhtarı Zeki Ekren;

"Cumhurbaşkanımızı yakından gördüğüm için çok mutluyum. Heyecanım halen devam ediyor. Kendisiyle bire bir görüşme fırsatı buldum. Cumhurbaşkanımıza büyüklerimin duasını getirdiğimi söyledim. Oylat'a 20 yıl önce geldiğini hatırlatarak yeniden Oylat'a davet ettim. Cumhurbaşkanıma ayrıca mahalle sakinlerinin selamlarını ilettim" dedi.

GURUR VERİCİ

Cumhurbaşkanının davetinin kendisi için gurur verici olduğunu aktaran Karagölet Mahalle muhtarı Kenan Durmuş ise şöyle konuştu;

"Cumhurbaşkanımızla birebir görüşme fırsatımız oldu. O heyecanı anlatamam. İlk gördüğümde çok heyecanlandım. Cumhurbaşkanımızla aynı ortamda bulunmak benim için gurur vericiydi.

Mahallemizi temsilen çağırılmamız ayrı bir gurur verici oldu. Daveti için teşekkür ederek, Cumhurbaşkanımıza mahalle sakinlerimizin selamını ilettim. Davet geldiğinde inanamadım. Ankara'ya gideceğim gece heyecandan uyuyamadım."

"İnegöl'ü temsilen Cumhurbaşkanlığı Sarayına 3 muhtar arkadaş gittik. Ankara'ya gitmemizde araç temininde bulunan AK Parti İl Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanıma ayrıca AK Parti İlçe Başkanımız Adem Demirel ile mahalle sakinlerinin selamlarını ilettim."

ALTIN DEĞİLMİŞ!

Süleymaniye Mahalle muhtarı Halim Yiğit de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin denildiği gibi altından olmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte yemek yediklerini aktaran Yiğit, Erdoğan ile tokalaştıklarını ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel'in selamını ilettiğini belirtti.

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen sistemin de kendilerine tanıtıldığını bildiren Yiğit şöyle devam etti;

"Kurulan istemle, muhtarlar sıkıntılarını ve şikayetlerini iletebilecek. Bununla ilgili bize şifre verildi. Bu sistem üzerinden yapılan başvurular anından Cumhurbaşkanlığının ilgili birimlerine aktarılıyor. Bu sayede muhtarların sorunları kısa sürede çözüm bulacak."