AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

Nilüfer Oğuz ile Ozan Tuncer ortaklığındaki İnegöl Ofisi, Cuma Mahallesi Hastane Meydanı Sokak (Sedir Kafe arkası) numara 2 adresinde hizmet verecek.

Yol hipnozu nedir? Dönüş yolunda Yol Hipnozu olmayın! Yol hipnozu nedir? Dönüş yolunda Yol Hipnozu olmayın!

Ürün ana grubu olarak mucizevi bitki 'Çörekotu'ndan faydalanılan 17 farklı ürün çeşidinin yer aldığı ofisin açılışı, bugün yoğun katılımla gerçekleştirildi.

NWORK INTERNATIONAL SİSTEMİ

Açılışa katılan Nwork Internatıonal Yönetim Kurulu üyesi Filiz Ayva yaptığı açıklamada;

"Bende bu sisteme buradaki çoğu arkadaşımız gibi boş iş olarak başladım. Çiçekçi dükkanımı kapattım ve 1 yıldır nworkdeyim. 2009 yılından 2016 yılına kadar 7 yıllık bir Ar-ge çalışması olan bir firma. 2016 yılından 2017 yılının başına kadar demo süreci. Yani insanlara bu kahvelerimiz ve ürünlerimiz hibe niyetine verildi. 2017 yılı Ocak ayı itibariyle profesyonel olarak start verdik."

28 ÜLKEYE ÜRÜN YOLLUYOR

"Şirket sahibimiz Türk. Nwork'te Türk firması. Çorum'da bulunan fabrikamız kendimizin. Genel merkezimiz İstanbul'da. Azerbaycan ve Almanya'da genel merkezimiz var. 28 ülkeye ürünlerimiz çıkmış durumda.

Tüm dünyaya Allah'ın izniyle ürünlerimiz gidecek. Nwork'ün ayak basmadığı ülke kalmayacak. Ofisimizin açılışı, başlamak başarmak demektir. Başarmak hedefe ulaşmak demektir." diye konuştu.

ÇÖREKOTLU KAHVE İKRAM EDİLDİ

Konuşmanın ardından yapılan dua sonrası kurdele kesimiyle ofisin açılışı yapıldı. Açılışa katılan davetlilere çörekotlu kahve ikram edildi.