Çocukların sanatsal yeteneklerini ön plana çıkarmak ve yaz tatillerini güzel bir şekilde değerlendirmeleri için, Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde açılacakolan çocuk resim atölyesinde, çocukların hoşça vakit geçirmeleri de sağlanacak.

Kayıtların 01 Temmuz Cuma gününe kadar süreceği kurs ile 8 ila 14 yaş arası çocukların daha küçük yaşta resim yeteneklerini geliştirme imkanı sağlanmasının yanında, kursta verilecek karakalem ve teknik resim eğitimiyle de geleceğin mimarlarını yetiştirme olanağı da sağlanmış olunacak.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü marifetiyle her yıl birçok konser, etkinlik, söyleşi ve gösteriye imza atan İnegöl Belediyesi, gerek İNESMEK kursları, gerek enstrüman kursları, gerekse de koro çalışmaları gibi birçok etkinliğin merkezi haline gelen şehrimizde çocuklarımıza yönelik sanat atölyesi çalışmalarını da gerçekleştirmeye devam ediyor.

GELECEĞİN MİMARLARI YETİŞECEK

Bu kapsamda dönem içerisinde ekim-haziran aylarında yoğun ilgiyle süren çocuk resim atölyesi yaz döneminde de çocukların yeteneklerini geliştirmek için devam edecek.

Bayram sonrası İnegöl Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi resim atölyesinde eğitimlerin verileceği çocuk teknik resim kursu ile küçük yaşta çocukların resim yeteneklerini geliştirip karakalem ve teknik resim eğitimiyle geleceğin mimarlarını yetiştirmek amaçlanıyor.

KAYITLAR 1 TEMMUZ CUMA GÜNÜ SONA ERİYOR

İnegöllü şair İhsan Deniz'i tanıyor musunuz? İnegöllü şair İhsan Deniz'i tanıyor musunuz?

Kayıtların 01 Temmuz Cuma günü sona ereceği, 8 ila 14 yaş arası çocukların katılabileceği Çocuk Resim Atölyesi kursu hafta içi her gün Pazartesi Salı Çarşamba günleri olmak üzere saat 12.00 ile 17.00 arasında iki gurup halinde verilecek.

Bu güzel aktiviteye çocuklarını kayıt yaptırmak isteyen veliler saat 08.00 ile 17.00 saatleri arasında İnegöl Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezine gelerek çocuklarını kayıt yaptırabilirler.

Çocukların hayal güçlerini sanatla bütünleştirip el becerilerini arttırmayı amaçlayan Çocuk Resim Atölyesi ile çocukların farkındalığı ortaya çıkarılacakken, aynı zamanda çocukların yaz tatillerini güzel bir aktivite ile geçirmeleri de sağlanmış olacak.

Ayrıca İnegöl Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde verilecek Çocuk Resim Atölyesi kursunun ücretsiz olduğu da belirtildi.