HERGÜN FARKLI BİR ETKİNLİK

Keçe yapımı, resim yapımı, ebru sanatı, kukla yapımı ve pasta yapımı olarak her gün farklı bir etkinlikle eğlenceli bir kursun gerçekleştirileceği Çocuk Sanat Atölyesi, bu yıl 23 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

KÜLTÜR VE SANATIN HER ALANINDA VARIZ

Çocukların hayal güçlerini sanatla bütünleştirip el becerilerini arttırmanın amaçlandığı Çocuk Sanat Atölyesi hakkında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş;

"İnegöl Belediyesi olarak sanat ve sosyal aktivitelerimiz tüm hızıyla devam etmekte. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz marifetiyle her yıl birçok konser, etkinlik, söyleşi ve gösteriye imza atmaktayız.

Gerek İNESMEK kursları, gerek enstrüman kursları, gerekse de koro çalışmaları gibi birçok etkinliğin merkezi haline gelen şehrimizde çocuklarımıza yönelik sanat atölyesi çalışmalarını da gerçekleştirmekteyiz" dedi.

15 TATİL ÇOCUK SANAT ATÖLYESİ

Çocuk Sanat Atölyesi kurslarımızı sömestr boyunca İnegöl Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi atölyelerinde gerçekleştireceğiz diyen Aktaş;

İnegöllü neyzen, son kıssahan Muharrem Dere'yi tanıyor musunuz? İnegöllü neyzen, son kıssahan Muharrem Dere'yi tanıyor musunuz?

"Bugünün yarını; Yarının Geleceği olan çocuklarımız için her yıl düzenlemiş olduğumuz 15 Tatil Çocuk Sanat Atölyesini bu yıl 23 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştireceğiz.

Bu yılki atölyemiz 2. ve 3. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak hazırlanmıştır. Çocuklarımızın Atölye eğitimlerini İnesmek el sanatları öğretmenlerini verecek. Kurslarımız kapsamında; Keçe yapımı, resim yapımı, ebru sanatı, kukla yapımı ve pasta yapımı olarak her gün farklı bir etkinlikle çocuklarımızın karşısında olacağız. Çocuk Sanat Atölyesi, öğleden önce 11:00 ile 12:30 ve öğleden sonra da 13:30 ile 15:00 saatleri arasında olmak üzere iki grup halinde gerçekleştirilecektir" dedi.

SON BAŞVURU TARİHİ 16 OCAK

Çocuk Sanat Atölyemize kayıtlarımız 16 Ocak Pazartesi günü sona erecektir diyen Aktaş;

"Kontenjanımız sınırlı olup 120 öğrencinin etkinliğimizden faydalanmasını planlıyoruz.23 Ocak Pazartesi günü başlayacak olan sanat atölyesi çalışmalarımız diğer tüm eğitim ve etkinliklerimiz gibi ücretsiz olup katılacak kursiyerlerimizin tüm malzemeleri belediyemiz tarafından karşılanacaktır" dedi.

Aktaş son olarak; "İnegöl Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen bu etkinliğimize bütün çocuklarımızı buradan davet ediyoruz.

Ayrıca yarıyıl tatilinin şimdiden bütün öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılar sunuyorum" dedi.