Birbirinden farklı tasarım sandalyeleriyle çocukların ve gençlerin odalarını tamamlamalarına eşlik eden Çilek, günlük yaşamdaki ihtiyaçları fonksiyonel detaylarla birleştirdiğini bir kez daha kanıtlıyor. Özel tasarım sandalyeler, Çilek'in tematik odalarıyla da uyumlu şekilde kullanılabiliyor.

TBMM 552 personel alacak TBMM 552 personel alacak

Gençlerin hayata bakış açılarını tasarıma yansıtmayı kendine ilke edinen Çilek, aksesuar grubuyla da gençlerin yanı sıra çocukların beğenisini kazanıyor.

GENÇLERİN DİNAMİKLERİNE AYAK UYDURUYOR

Gençlerin ve çocukların günlük yaşamdaki ihtiyaçları fonksiyonel detaylarla birleştiren Çilek, tasarımlarıyla büyük beğeni toplayan sandalyelerinde odalardaki yerini bir kez daha alıyor. Farklı renk ve tasarımlarıyla her odaya rahatlıkla uyum sağlayabilen sandalyeler, Çilek tasarımının gücünü ortaya çıkarıyor.

Sandalye tasarımında ergonomiyi üst seviyede tutan Çilek, tekerli sandalyelerinde yükseklik ayarlayıcı amortisör ve 360 derece dönüş sağlayan mekanizma sayesinde gençlerin daha rahat ders çalışmalarını sağlıyor.

Sandalyelerinde de diğer ürünlerinde olduğu gibi kaliteden ödün vermeyen Çilek, konforlu bir sandalyenin manifestosunu yeniden yazıyor.

Çilek'in tüm tematik odalarıyla uyum sağlayan sandalyeleri konseptlere uyumlu olmasından dolayı bebek, çocuk ve genç odalarının vazgeçilmez unsusu niteliğinde.