Osmaniye'de kadın girişimcilerin başarısı Osmaniye'de kadın girişimcilerin başarısı
Çilek, Türkiye’de Online Şikayet Yönetimi konusunda Marketing Türkiye dergisi, Marketing Management Institute, Sikayetvar ve MethodResearch işbirliğinde ilk kez gerçekleştirilen Alfa Ödülleri’nde 55.6 Şikayet Yönetimi Başarı Puanı ile en başarılı mobilya markası seçildi.

ŞİKAYET YÖNETİMİNİ GERÇEKLEŞTİREN MARKA
Şikayetin çözümünden, verilen hizmetin kalitesine kadar pek çok konuda müşteri memnuniyeti ölçümlenerek, sonuçlarının ortaya konulduğu yarışmada Çilek, 10 farklı sektörde faaliyet gösteren 250’den fazla marka arasında Şikayet Yönetimini en başarılı şekilde gerçekleştiren mobilya markası olarak ödüllendirildi.

MÜŞTERİLERİNİN İSTEKLERİNE 100 DÖNÜŞ
Müşteri memnuniyetini en üst seviyede karşılayan Çilek, müşterilerinin istek ve beklentilerine 100 oranında geri dönüş sağlarken, en fazla 31 saat içinde sorunu çözüyor. Mobilya sektörü genelinde bu oranlara bakıldığında; şikayeti cevaplama süresinin ortalama 129 saat, şikayete dönüş oranının ise 79 olduğu görülüyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ TEMEL PRENSİBİMİZ
Hizmet vermeye başladıkları ilk andan itibaren müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını vurgulayan Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, “Çilek Mobilya olarak müşteri memnuniyetini çalışmalarımızın temel prensibi olarak belirledik. Kalite anlayışımız çerçevesinde ürün ve hizmetlerimizden duyulan memnuniyete büyük önem veriyoruz. Amacımız müşterilerimizle uzun vadeli ilişkiler kurarak, marka sadakatini oluşturabilmek.” dedi.