CHP İnegöl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pakoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada; "İnegöl'ümüz farklı kültürlerin ve etnik kimliklerin yaşadığı bir yerdir. İnegöl, Osmanlı Devleti ve Türkiye Cumhuriyetini kuruluşuna şahitlik etmiş bir ilçedir.

Bu köklü kültürlerle yoğrulmuş olan ilçemizin daha ileriye taşınması adına örf ve adetlerimizin yaşatılması için, sivil toplum kuruluşlarının yapacağı aktivitelerin, etkinliklerin çok önemli katkıları ve desteklerini göz ardı edemeyiz ve edilemez.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi kadınları olarak, İnegöl Ertuğrulgazi Derneği'nin Kadın Komisyon Başkanı Neşe Tural ve yönetim kuruluna bizleri ziyaret ederek onurlandırdıklarını belirtir hoş geldiniz ve sefalar getirdiniz diyerek tüm çalışma ve etkinliklerinde başarılar diler, ayrıca kendilerine her zaman destek olacağımızı ve çalışmalarının da takipçisi olacağımızı kendilerine ilettik" dedi.

ÖNCE İNSAN

Başkanın çağrısı ile gençler sahur vakti gece dönerine koştu Başkanın çağrısı ile gençler sahur vakti gece dönerine koştu

İnegöl Ertuğrulgazi Derneği Kadın Komisyon Başkanı Neşe Tural ise şunları söyledi: "Ertuğrulgazi Yaşatma Derneği, İnegöl'ün en eski ve sayılı dernekleri arasında yer almaktadır. Derneğimiz kaybolmaya yüz tutmuş örf, adet, gelenek ve görenekleri tekrardan topluma kazandırmayı hayır için yarışanlardan olmayı amaçlayıp çalışmalarına devam etmektedir.

Faydalı faaliyetlerde bulunan derneğimiz 'Önce insan' kavramıyla hareket etmeyi ön planda tutmaktadır. Tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarına yapacağımız projelerde fikir alışverişinde bulunduk.

Bu akşamki ziyaretimizde CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pakoğlu'na ve yönetim kuruluna bizi samimi ve sıcak şekilde ağırlayıp, bizimle istişarelerde bulundukları için ve derneğimizin faaliyetlerine destek olacaklarını belirttikleri için bizlerin yanında oldukları için şükranlarımızı sunarız"