BUNUN ADI TERÖRİZMDİR

Parti binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına; İlçe Başkanı Engin Başar ile yönetim kurulu ile gençlik kolları üyeleri katıldı.

İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu

Basın açıklamasını okuyan Gençlik Kolları üyesi Özge Eneş;

"İnsanlık tarihinin en utanç verici, en çirkin birkaç vahşetinden birisinin ülkemizde vuku bulmasının utancını yaşıyoruz.

Sınırlarımızdan tırlarla ve çeşitli gizli yollarla gönderilen mühimmatlar; eli kanlı, katil bir terör örgütü tarafından yine bizim sınırlarımızda kullanıldı ve ömrünün baharındaki onlarca gencin katledilmesine sebep oldu..."

KİRLİ ULUSLARARASI OYUN

"Birçok toplumsal ve muhalif olayda, tabiri caizse kendilerinden habersiz kuş dahi uçurtmayan MİT ve Emniyet güçleri yaklaşmakta olan vahşeti izlemekten başka bir işe yaramadı... Bu hangi kirli uluslararası oyunun tezahürüdür? Kimler bölgede IŞİD terörünü beslemektedir?"

"İstendikten sonra gerek uluslararası güçler, gerekse Türkiye tarafından elbirliğiyle etkisiz hale getirilebilecek olan bu ölüm makinesine neden sessiz kalınmaktadır?

Kimileri bu cellatlara terörist yerine 'öfkeli çocuklar' kimileri ise 'kızgın veletler' diyebilir; fakat biz çok iyi bilmekteyiz ki bunun adı terörizmdir..." diye konuştu.

ÇOCUKLAR MUTLU OLSUN DİYE GİTTİLER

Bomba saldırısında hayatını kaybedenlerin Kobaniye savaşmaya gitmediğini aktaran Eneş şöyle devam etti;

"Sizin kirli vicdanlarınızın ürünü olan yıkımı onarmaya, çocuk parkı yapmaya, kütüphane kurmaya ve çocuklar mutlu olsun diye onlara oyuncak götürmeye gidiyorlardı. Bombayla, kanla, ölümle, gözyaşıyla karşılandılar...

Şimdi hanginizin kirli vicdanı, akıllarımızda ve kalplerimizde biriken sorulara cevap verebilecek? Merak etmeyin, biz sizin yerinize de insanlığımızdan utandık."

Suruç'ta yaşanan bombalı saldırı ve Adıyaman'da uzman onbaşı Müsellim Ünal'ın şehit edilmesiyle ilgili olarak konuşan İlçe Başkanı Engin Başar ise saldırıyı kınadığını ifade ederek, şehit olan askerimizin ailesine başsağlığı diledi.