Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız"

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaları yerinde inceledi. Aktaş, yaptığı açıklamada; "İnegöl Belediyesi olarak ilçemiz çarşı merkezini tekrar dizayn etmek amacıyla fonksiyonelliğini yitirmiş olan Kültür Sarayını yıkarak bu alanın yeni bir düzenlemeyle meydana dönüştürülmesi için yürüttüğümüz çalışmalarımıza bugün bir yenisini daha ekliyoruz. Yaklaşık 30 yıllık bir bina olan Kültür Sarayı binamızın yıkımından sonra bölgede enkaz kaldırma ve temizlik çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bu bölgede yapılacak yer altı otoparkı ve meydan çalışması zaman alacağından çarşı merkezinde oluşacak kötü görüntünün önüne geçmek ve aynı zamanda parklanma sorununa bir nebze olsun çözüm olması amacıyla burada geçici bir otopark çalışması yapıyoruz" dedi.

121 ARAÇ KAPASİTELİ

"Yapılacak otopark projemiz 121 araç kapasiteli olarak planlanmıştır" diyen Aktaş, şunları söyledi: "Çalışma alanında 3250 metrekare kilitli parke taşı, 750 metre bordür, 150 metre yağmur oluğu ve 4 adet aydınlatma direği kullanılmıştır. Yapılan çalışmanın belediyemize maliyeti 35 Bin TL'dir. Otopark çalışmamızın ilçemize ve çarşımıza hayırlı olmasını dilerim"