Motorine indirim bu gece geliyor Motorine indirim bu gece geliyor
Büro Memur-Sen İnegöl Temsilcisi Nurullah Özdemir, yaptığı açıklamada;

“Çalışma verimliliğinin ve moral motivasyonun arttırılması için personelin mali ve özlük haklarda iyileştirme yapılmalı. belirteceğimiz talepler dikkate alınmalıdır. Gelir uzmanlığı ve defterdarlık uzmanlığı özel sınavları yeniden açılmalıdır.

Sınavlar bir defaya mahsus olarak değil. İhtiyaç duyulduğunda açılabilmesi için gerekli yasal düzenlemeler yapılmalıdır. Tüm birimlerde fazla mesai yapan çalışanlara fazla mesai ücreti ödenmelidir.

Yardımcı hizmetler sınıfında çalışan personele görevde yükselme sınavı açılmalı ve bu kadroda çalışanlara ek gösterge verilmeli. Şoför kadrosunda çalışan personele veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrosu sınavsız verilmeli”

BÜYÜKŞEHİR FARKI VERİLMELİ

“Büyükşehirlerde görev yapan çalışanlara büyükşehir farkı verilmeli. Mali Hizmetler Sınıfı oluşturularak genel müdürden yardımcı hizmetliye kadar tüm personelin ek göstergeleri yeniden düzenlemelidir.

Emin olun ki, bu istediklerimiz kurum için, devlet için ekstra bir külfet getirmemektedir. Bu taleplerimiz yerine getirildiği takdirde, Maliye çalışanlarımı morali düzelecek, çalışma barışı yeniden tahsis edilmiş olacaktır.

Bu taleplerimi uygulandığında Maliye çalışanları ülkemiz ekonomisine daha fazla katkıda bulunacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.