BÜYÜKŞEHİR'E ADAY OLACAK HABERİNE AÇIKLAMA

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geçtiğimiz günlerde, Bursa'da yayın yapan yerel bir gazetede yayınlanan; Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağına ilişkin habere, açıklık getirdi.

BÜYÜKŞEHİRLE İLGİLİ DUYUMLAR VAR

Başkan Aktaş, konuya ilişkin sorduğumuz soruyu;

"Her Bursa'ya gittiğimde Basın Halkla İlişkiler müdürlüğü bir program yapıyor. Bursa'da çeşitli ziyaretler yapıyoruz.

A Gazetenin yönetimi değişmiş, programa almışlar. Sıra sıra bir sürü ziyaretler yaptık. A Gazete'deydim. Büyükşehir ile alakalı duyumlar alıyoruz dediler. Neden bunu soruyorsunuz dedim.

ÇOK İSTEKLİYMİŞİM ALGISI OLUŞMUŞ

İnegöl'den bir gelenek var dediler. Hikmet Şahin de oldu çünkü Hikmet Şahin güçlü bir siyasetçiydi. Biz 3.dönemi olan 3 kişiyiz. Orhaneli ve Kestel Belediye Başkanları var. Bir de ben varım.

İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok! İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok!

3.dönemi olanlarla alakalı böyle yakıştırmalar olabilir. Bazı ifadelerden rahatsız da oldum. Sanki çok istekliymişim gibi görüntü verilmiş. Ertesi gün arayıp; bunu da ifade ettim.

ALTIN 3 YILIM VAR

Benim altın 3 yılım var. Elimdeki projelerimi bitirmeliyim. Onları bitirdikten sonra değerlendirilir" diye yanıtladı.

A GAZETE'YE MANŞET OLMUŞTU

A Gazete, 12 Şubat 2016 Cuma günü; " İnegöl'den Büyükşehir'e Bir Hikaye daha yazılır mı? Neden olmasın?" manşeti ile çıkmıştı.

Başkan Aktaş adına verilen spotta; " Başarılı bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Sayın Recep Altepe, 17 Belediye ile uyum içerisinde. Vakti gelir kendisine daha önemli bir görev verilir ya da kendisi bu göreve talip olmazsa ve tabii ki parti büyüklerimiz de uygun görürlerse neden olmasın?" ifadelerine yer verilmişti.