Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret
Teknik Direktör Yalçın Yeşil yaptığı açıklamada; Hafta içinde belirttiğim gibi puantaj sıralamasında puana ihtiyacı olan taraf bizdik. Gürsu Belediyespor da bu ligin iyi ekiplerinden birisi ve hedefleri olan bir takım. Hafta içi takımımızı hem zihnen hem bedenen bu maça hazırladık ve bu yönde çalışmalar yaptık. Oyuncu arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum. Sahada çok iyi mücadele ettik ve bunun karşılığını 3 puanla aldık. 2-0ı yakaladıktan sonra farkı daha da açabilecek fırsatlar yakaladık fakat yararlanamadık. BAL ligi hedefimizi sürdürmemiz için bu maçtan 3 puan almamız gerekiyordu. Artık galibiyet serisine başlamamız gerekiyor” dedi.

ARABAYATAĞI’NI DA YENECEĞİZ
Yeşil; “Bizim için Gürsu mücadelesi geride kaldı. Haftaya oynayacağımız Arabayatağı maçına odaklanacağız. Oyunumuzun karşılığını alamadığımız mücadeleleri ileriki haftalarda telafi etmemiz gerekiyor. Bu hafta bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Diğer taraftan açıklamalarda bulunan Kaptan Kenan Evren ise, zorlu mücadeleden 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.