Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor

Bağımsız Türkiye Partisi İlçe Başkanı Adnan Ordu, yayımladığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Cumhuriyeti devletine milletine geçmiş olsun, ölenlerine de Allah rahmet eylesin. Yaralılara Allahtan acil şifalar diliyorum. 15 Temmuz gecesi milletimize kabus yaşatılırken; dış güçlerin sevinç naraları kursaklarında kalmıştır.

Sözüm ona üç beş çapulcunun darbe girişimiyle halkı birbirleriyle karşı karşıya getirilmeye çalışmalarıdır. Bu darbe girişimiyle milletimizin görüşü ne olursa olsun vatan sevdası uğruna sağduyu tecelli etmiştir.

Genel Başkanımız Profesör Doktor Haydar Baş beyin iki bin yılından beri Türkiye coğrafyasıdır diye defalarca söylemiştir ve de görülüyor ki Irak'ı savaşla çökerttiler. Libya'yı Afganistan Mısırı en önemlisi Türkiye Cumhuriyeti halkı karşı karşıya getirip iç savaşın senaryoları halkın sağduyusuyla kursaklarında kaldı. Hükümetimiz haklı olarak olağan üstü karar almıştır.

Milletimizin bekası düşünülerek iç karışıklığa sebep olabilecek olaylara müdahale etmesidir. Milletimiz sağ duyulu olduğu süre içerisinde bu badireyi atlatacaktır"