ALİJA DÜŞÜNCE DERNEĞİ ÇALIŞIYOR

Uluslararası Alija Düşünce Derneği, Bosna ile var olan kadim kardeşlik ilişkilerini geliştirme yönünde çalışmalarını sürdürüyor.

Ege Denizi'nde 5 Bin Yıllık Kalıntılar Bulundu Ege Denizi'nde 5 Bin Yıllık Kalıntılar Bulundu

KONJİC KASABASI'NDAN GELDİLER

Bu kapsamda Konjic Belediye başkanı Emir Babula ve beraberinde bulunan yaklaşık 60 kişilik ekibi, ilçemizde misafir ediyor. Konjic kasabası Bosna Hersek'i ziyaret edenlerin uğrayıp kahve içtiği Neretva Nehri kenarında dinlendiği ,Köprüsü'nde fotoğraf çektirdiği şirin bir Kasaba.

SEVGİ ÇEMBERİ YAYILIYOR

Dernek Başkanı Ahmet Sert yaptığı açıklamada;

"Ortadoğu'da, Balkanlarda ve Kafkaslarda tarihte söz sahibi olmamızın o bölgelerdeki hakimiyetimiz, şüphesiz sivil inisiyatiflerin kurduğu Sevgi çemberi ile geliştirilmiştir. Bizde sorumluluk sahibi bir STK olarak bu yıl sevgi, çemberini büyüterek, çıtamızı daha yukarılara yükselterek emanet edilen kardeş ülkemiz ile her daim projeler yapıyor çalışmalar içinde bulunuyoruz."

"Misafirperverliğimizi üst seviyede göstererek dayanışma ve kardeşlik noktasında kültür bilgi paylaşımı noktasında karşılıklı yardımlaşmaya devam edeceğiz. Alija Derneği farklı projeler ile insana faydalı çalışmalarını sürdürmeye, ilçemize sosyal kültürel düşünsel katma değer olmaya devam edecektir." dedi.