ZAMAN BİRLİK OLMA ZAMANI'

Açıklamasına, 'Zaman birlik olma zamanı' diyerek başlayan Başkan Sütçü;

"Ülkemiz Şanlıurfa'da patlayan bomba ile sarsıldı. Bu bomba kaosa, kardeş kavgasına ve karanlık günlere sürükleyen bir bombadır. Bu bomba, Ortadoğu'da yürütülen Büyük Ortadoğu Projesini akla getirmektedir. Ortadoğu'yu karıştıran ve ülkemizi de bu kaosun içine sürüklemeye çalışan güçleri akla getirmektedir."

PROVOKASYON UYARISI

"Maalesef özellikle bölge ülkelerine yönelik yanlış politik duruşlar Türkiye'yi terör örgütlerinin hedefi haline getirmiş ve özellikle sınır bölgelerimizi provokasyonlara açık hale getirmiştir.

İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu

Bölgede ki arkadaşlarımızdan aldığımız bilgilere göre yabancı ülke ajanları cirit atmaktadır."

ACİLEN TEDBİRLER ALINMALI

"Bu olayda da göstermektedir ki Türkiye ciddi istihbarat ve güvenlik zafiyetleriyle karşı karşıyadır. Bölgede ki ajanların faaliyetlerinin engellenmesi için acilen tedbirler alınmalıdır.

Tetikçisi kim olursa olsun ve hangi terörist örgütten gelirse gelsin bu tür saldırıların asıl amacının bölgemizi daha da karıştırmak isteyen karanlık güçlere hizmet etmek olduğunu biliyoruz.

Saldırıda ölenlere Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Cenab-ı Allah bu tür felaketlerden hepimizi korusun" diye konuştu.