İnegölspor eski başkanlarından İlhan Korkmaz ile Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah'ın sahibi oldukları Bizim Konak Izgara ve Yemek Salonu, dualarla açıldı.

PROTOKOL YALNIZ BIRAKMADI

Açılışa Kaymakam Ali Akça, Garnizon Komutanı Binbaşı Kerim Kazanasmaz, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, dernek ve oda başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

120 KAPASİTELİ

Firma ortaklarından Haydar Cerrah; "Okul arkadaşımız, İnegölspor'un eski başkanlarından İlhan Korkmaz ile beraber üniversitenin karşısında Bizim Konak Izgara ve Yemek Salonu adıyla bir işletme açtık. Burada sulu yemekler ve ızgara çeşitleri olarak İnegöl'ümüze hizmet vereceğiz. Derneklere de yemekler verebileceğiz. Yaklaşık 120 kişilik kapasitemiz var. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyoruz. İnegöl'ümüze hayırlı olsun" dedi.

İnternet medyası ilan gelirleriyle daha güçlü İnternet medyası ilan gelirleriyle daha güçlü

TÜM İLÇE HALKINI BEKLİYORUZ

İlhan Korkmaz ise şunları söyledi: "Bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederiz. Üniversite karşısında başta tüm İnegöllülere ve üniversitelilere güzel bir işyeri açtık. Ağırlıklı olarak öğrenci kardeşlerimize hizmet vermeye çalışacağız. Tüm ilçe halkımızı bu güzel lezzetlerden tatmaya davet ediyoruz"