Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü

Baharın gelmesiyle birlikte İnegöl Belediyesi'nin Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) sportif faaliyetleri de hız kazandı. DOSTUM'un bisiklet branşında yer alan sporcular, baharın gelişini hafta sonu düzenlenen 25 kilometrelik turla kutladı. Yaklaşık 100 bisikletçi, güneşli havanın keyfini İnegöl'ün cadde ve sokaklarında, kırsal mahallelerinde bisiklet sürerek çıkardı.


Bisikletçilerin bahar turunun başlangıcına Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit'te katıldı. Başkan Yiğit, İnegöl AVM önünden grubu uğurladı. Yiğit, "İnegöl Belediyesi ve DOSTUM işbirliğinde bisiklet branşımızla ilgili Bursa Bisiklet Kulübüyle beraber bir etkinlik düzenledik. Bu etkinliğimiz yaklaşık 25 kilometre mesafeyi içeriyor

. İnegöl AVM'den başlayıp İsaören, Çayyaka ve ardından aynı rotayla geri dönüş yapıldıktan sonra çevre yolu üzerinden Çeltikçi, Cerrah, Edebey ve Yeniceköy Mahallemizde DOSTUM merkezinde son bulacak" dedi.


Baharın gelmesiyle birlikte sportif anlamdaki çalışmaların artarak devam edeceğini de ifade eden Yiğit, "Bugün de baharın güzel bir gününde bisiklet branşımız aktif olarak çalışmaya başladı. Yaklaşık 100 sporcumuzla beraber bugün güzel bir etkinlik olacak.

Bundan sonra da İnegöl Belediyesi'nin sportif anlamdaki etkinlikleri artarak devam edecek" diye konuştu.