Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Erezsarı, "Yönetim kurulu olarak sezon başından beri yapmış olduğumuz ziyaretler kapsamında bugünde İnegöl'de faal,yet gösteren ve İnegöl'ün değerli markalarından Modda mobilyayı ziyaret etmiş bulunmaktayız. Kendileri de İnegölspor'a destek noktasında ilgili alakalı oldular. İnegölspor'un yanında olduklarını söylediler ve bir deplasman sponsorluğu üstlendiler. Kendilerine İnegölspor'a yapmış oldukları desteklerden ve İnegölspor'un yanında durmalarından dolayı İnegölspor yönetim kurulu ve camiam adına teşekkür ediyorum. İnegöl'de herkesin örnek alması gereken davranışlar. Sağ olsunlar gittiğimiz her noktada teveccüh görüyoruz. İnegölspor'a herkesin sahip çıkması gerektiğini bir kez daha vurguluyoruz."dedi.

HERKES TAŞIN ALINA ELİNİ SOKSUN

Bizim motivasyonumuz tam, kupayı eve götürmek istiyoruz Bizim motivasyonumuz tam, kupayı eve götürmek istiyoruz

Hamit Haraslı ise "Ziyaretlerinden dolayı kulüp başkanımız Timur Erezsarı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Bilindiği gibi İnegölspor'da yönetim kurulu görevinde bulundum. Bu sene de Modda mobilya olarak takıma destek olma adına 1 maç deplasman sponsorluğu üstlendik. İnegölspor destekle ayakta kalan bir kurum. Bunu en iyi bilenlerden biriyim. Onun herkesin taşın alına elini sokması lazım."diye konuştu.

Konuşmaların ardından Timur Erezsarı ve yönetim kurulu üyeleri Modda Mobilya sahipleri Hamdi, Ümit ve Hamit Haraslı'ya takım formasını hediye etti.