Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde! Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde!
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu, Bursa İl Temsilciliği tarafından 21-22 Şubat tarihlerinde Bursa’da düzenlenen Masa Tenisi Minikler Ferdi Gelişim Turnuvasına İnegöl Belediyespor Masa Tenisi Takımı alt yapısından 12 sporcu ile katıldı.

2 SPORCU İLK 8’E GİRDİ

2002, 2003, 2004, 2005 ve 2006 doğumlu sporcuların katıldığı müsabakalara Bursa genelinde toplam 96 sporcu katıldı. İnegöl Belediyespor müsabakalara bazı yaş gruplarında rakiplerinden 2-3 yaş küçük sporcularla katılmasına rağmen 2002-2004 grubunda ilk 8 sporcu arasına 2 sporcusuyla girdi.

YAREN KURT 3.OLDU

2005-2006 doğumlular arasında düzenlenen müsabakaya ilk defa katılmasına rağmen iyi sonuçlar alan İnegöl Belediyesporlu raketlerden 2006 doğumlu Yaren Kurt ile 3.’lük madalyası aldı.

60 LİSANSLI SPORCU

Turnuvayla ilgili bir açıklama yapan İnegöl Belediyespor Masa Tenisi sorumlusu Emir Akıskalı,

“Katılan sporcularımıza göstermiş olduğu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İnegöl Belediyespor olarak 8 farklı branşta 1.000 den fazla lisanslı sporcu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sporcularımızın hem iyi birer birey olmaları hem derslerinde başarılı olmaları hem de sportif açıdan gelişimlerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz.

Masa Tenisi branşında da lisanslı 60 kişilik sporcu kardeşimiz ile çalışıyoruz. Antrenörümüz hem sportif çalışmalarında hem de öğrencilerimizin okul yaşamlarında sürekli onlarla birlikte oluyor.

İşte bu sporcularımız bu tip yarışmalarda çalışmalarının karşılığını madalya ve derece kazanarak elde ediyorlar. Tekrar sporcu kardeşlerimi ve antrenör arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

Yapılan bu turnuvada İnegöl Belediyespor Masa Tenisi Takımı alt yapısının gelecek vadettiğini dile getiren Akıskalı,

“Alt yapıda 2003, 2004, 2005, 2006 ve 2007 doğumlu çocuklar bulunmakta masa tenisi sporunu yapmak isteyen herkesi İnegöl Masa Tenisi takımına bekliyoruz” dedi.