Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde Cumartesi günü Tokat Belediye Plevnespor'u ağırlayacak olan İnegöl Belediyespor takımının İnegöl Gençlik Hizmetleri spor salonundaki idmanını ziyaret eden İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular, Belediyespor yöneticilerine, teknik heyet ve sporculara başarılar dilediler.

SALON SPORLARINDA DA İYİ OLMALIYIZ

İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, İnegöl Belediyespor'a lig maçı öncesi moral ziyaretinde bulunmak istediklerini ifade ederek, "Öncelikle İnegöl'ümüzü en üst düzeyde spor camiasında temsil eden İnegöl Belediyespor Kulübüne başarılar dilemek için buraya geldik. Belki lige talihsiz bir başlangıç yaptılar ama bizim gibi inşallah daha sonra toparlayıp, kendi liglerinde iyi bir konuma geleceklerdir. 250 bin nüfuslu şehrimizin futbolun haricinde salon sporlarında da çok iyi bir şekilde temsil edilmesi gerektiğine inanıyorum. Bunu da en iyi şekilde kardeşlerimiz yerine getiriyorlar. Başkanımız, yönetim kurulu ve sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. İnşallah burada da İnegöl'ümüz hak ettiği yerlere gelecektir. Hak ettiği başarıları elde edecektir. Bizi voleybolda da en iyi şekilde temsil edip gururlandıracaklardır. Kendilerine başarılar diliyorum."dedi.

"İNEGÖL'Ü TEMSİL EDİYORUZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediyespor Kulüp Başkanı Adem Tayyar, "Belediyespor yönetim kurulu adına İnegölspor Kulüp Başkanımıza, teknik heyetine, yönetim kurulu üyelerine hoş geldiğini diyorum. Kendilerini yanımızda görmek bizi ziyadesinde memnun ediyor. Başkanımın dediği gibi 250 bin nüfuslu bir şehir ve bu şehirde en üst düzeyde voleybol ve en üst düzeyde futbol oynanıyor. Bize bu ortamı sağlayan Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a teşekkür ediyorum. Bizleri gerçekten iyi motive ediyor iyi organize ediyor. İnegöl'ümüzü en iyi şekilde temsil ediyoruz. Ben misafirlerimize tekrar hoş geldiniz diyorum. Onlara da hafta sonu karşılaşacakları Hatayspor maçında başarılar diliyorum."diye konuştu.

Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti
.