ÖNEMLİ OLAN HAYATA TUTUNABİLMEK

Belediye Encümen salonunda gerçekleşen programda konuşan Başkan Aktaş,

"Öncelikle bugünün hepimiz için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu güzel günü anmak ve kutlamak için bizlere zaman ayırdığınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Önemli olan şeyin hayata tutunabilmek olduğunu sizleri görünce daha rahat anlayabiliyoruz."

HER EMEK KUTSALDIR

"Siz bunu en iyi şekilde başaran kişilersiniz. Sizler belediyenin farklı müdürlüklerinde yapmış olduğunuz çalışmalar ile bu şehre hizmet veriyorsunuz.

Doğumdan ölüme kadar her alanda var olan bir belediyeyiz. Bu çatı altında olmanız ve bu güzel şehre hizmet etmeniz gerçekten sizler için tarifi imkansız bir duygu olmalı" dedi.

İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç 94 Yaşında Vefat Etti İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç 94 Yaşında Vefat Etti

Aktaş; "Kimse engelli olmayı, kimse hasta olmayı, kimse rahatsız olmayı istemez. Şu bir gerçek ki hepimiz bir engelli adayıyız.

BİRŞEYLER ÜRETMELİYİZ

Engelli olarak hayatımızı devam ettirmek zorunda kalabiliriz. Önemli olan her ne halde olursak olalım hayata sıkı sıkıya tutunabilmek, bir şeyler üretebilmek. Bunun bilinciyle hareket edersek başaramayacağımız bir iş olamaz."

"Onlar için yapılan her çalışma, ortaya konulan her emek kutsaldır. Belediyemizde 20 engelli kardeşim çalışmakta.

Bizler de belediye olarak bu özel kardeşlerimize istihdam sağlayarak kendilerini daha değerli görmelerini sağlamaktan dolayı mutluyuz."

GÜNÜN ANISINA SAAT

"Belediyemizin farklı müdürlüklerinde çalışan engelli kardeşlerimiz işlerini layıkıyla yapıyorlar. Şunu unutmamalıyız ki aslında engelliler için yaptıklarımız kendimiz için yaptıklarımızdır.

Onlar engelleri aşmak için azimli davranırken, onlara yeni engeller koymaya, onları üzmeye kimsenin hakkı yoktur" dedi.

Başkan Aktaş konuşmasının ardından personele saat takdim etti.