İnegöl Belediyesi umut olmaya devam ediyor. Maden Mahallesinde ikamet eden damat Mustafa Dil ile Kıran Mahallesinde ikamet eden gelin Arife, maddi imkansızlıklar yüzünden 1 yıldır evlenemiyordu.

GELİN ENGELLİ

Sağır ve dilsiz olan Arife ile Mustafa'ya yardım eli İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım Merkezi'nden geldi. Çiftin yaşayacağı evi onarıp döşeyen belediye, bütün olanakları genç çift için sağladı. Belediye tarafından ev eşyaları da alınan çiftin nikahı Belediye Nikah Dairesinde kıyıldı.

NİKAHLARINI AKTAŞ KIYDI

Çiftin nikahını Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıyarken; çiftin nikah şahitliğini ise Kaymakam Ali Akça yaptı. Pazar günü düzenlenen nikah merasiminin ardından genç çiftin düğünü Maden Mahallesinde gerçekleştirildi. Kaymakam Ali Akça ile Belediye Başkanı Alinur Aktaş genç çifte bir ömür mutluluk dileyerek, huzurlu bir evlilik için nasihatte bulundu.

ANNE UNUTULMADI

Genç çiftin çeyiz ve düğünle ilgili tüm ihtiyaçlarını karışlayan İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım Merkezi, babası olmayan damadın felçli annesi için de yaşam alanı oluşturdu. Damadın annesi oğlunun evinin alt kısmında hayatını devam ettirecek.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Çarpıcı İddia: İmamoğlu Seçilirse Kayyum Tehdidi Var Rasim Ozan Kütahyalı'dan Çarpıcı İddia: İmamoğlu Seçilirse Kayyum Tehdidi Var