Samimi bir havada geçen ve ilçe için önemli konularda İstişare imkanı bulunan ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alper Taban; "Kurumlar birbiriyle ortak projeler üretebiliyor, birbirlerine destek olabiliyorlar ve bizler de İnesmek çatısı altında Halk Eğitim Merkezimizin öğretmenlerinden istifade ederek çeşitli kursları devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Ortak payda İnegöl ve vatandaşlarımız. Bunun için huzurlarınızda Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze ve çalışanlarına bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum" açıklamasında bulundu.

"BİZE DÜŞEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ"

Görevine yeni başlayan Ömer hocamıza hayırlı olsun temennilerimizi iletmek için buradayız diyen Taban, "Ömer Göktürk hocamıza görevinde sonsuz başarılar diliyorum. İnşallah vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermesini temenni ediyoruz. Bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İlçemizin daha iyi yerlere gelmesi noktasında her kurumumuzla koordineli bir şekilde çalışarak şehrimizi daha iyi yerlere getirmek için uğraş veriyoruz. Son olarak müdürümüze görevinin hayırlı olmasını diliyor, hepinizi en içten kalbi duygularımla selamlıyorum" dedi.

İYİ Parti’de üst düzey istifa! İYİ Parti’de üst düzey istifa!

"HEPİMİZİN AMACI İNEGÖL İNSANINA EN İYİ VE EN KALİTELİ HİZMETİ SUNABİLMEK"

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk ise, "Öncelikle nazik ziyaretlerinden dolayı belediye başkanımız Sayın Alper Taban'a teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Halk Eğitim Merkezi Müdürü olmadan önce Müşerref Muzaffer Samda Okulu Müdürü olarak görev yaptığım dönemde belediyemizin her türlü desteğini gördük. Hepimizin amacı İnegöl insanına en iyi ve en kaliteli hizmeti sunabilmek. Halk Eğitim Merkezimiz, yılda 1100 kurs açan, bu kurslardan 25 bin kişinin istifa etmesini sağlayan, hobi veya meslek edindirme kurslarıyla vatandaşlarımızın ufkunu geliştiren bir kurum."

YEMEK MÜJDESİ

Bu ziyarette başkanımızın 23 yaş üstü engelli öğrenciler için vermiş olduğu yemek müjdesi için de kendilerine huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum diyen Göktürk, "Türkiye için örnek bir proje olan 23 yaş üstü engelli öğrencilerimizin her türlü eğitimini vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemizin de bu konuda bizlere vermiş olduğu katkı ve destekte bizleri bu yolda daha fazla çalışmamızı sağlayacaktır." dedi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Alper Taban, ziyaret anısına Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk'e çiçek takdim etti.