İYİ Parti İlçe Başkanı Müfit Besler yaptığı açıklamada;

"Türkiye'de en son kurulan siyasi partiyiz. İYİ parti olarak Türk siyasi hayatında yerimizi aldık. Protokol ziyaretleri ve siyasi parti ziyaretlerine devam ediyoruz. Bilgi alışverişi yapıyoruz.

Yeni bir parti olmamıza rağmen belediye meclisinde 5 meclis üyemiz ve büyükşehir belediye meclisinde üyemiz var. Bu yüzden de şanslıyız çünkü yerel yönetimlerde bilgi sahibi oluyorsunuz."

DOĞRU SİYASET

"Siyaseti doğru yapmak hedefimiz. Biz bütün partilere mesafemiz aynı hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğüne kastı olanlar hariç geri kalan herkes bizim için aynı görüştedir.

İnşallah hep birlikte İnegöl için güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.Yapılacak ilk seçimlerde İYİ Parti sahada olacak" dedi.

Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak

İYİ Kİ DOĞDUNUZ

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir ise "MHP'de yaşanan birkaç olaydan dolayı İYİ Parti doğmuştur, iyi ki de doğmuştur.

Cumhuriyete sahip çıkacak, dik duran bir iyi parti karşımızda görüyoruz. Bu ziyaret bizi fevkalade memnun etti. Biz CHP olarak İnegöl'de politika yapıyoruz İnegöl'de çalışmalar yapıyoruz.

Biz kimseyi ötelemeden herkese eşittir, hangi arkadaşımızın bize işi düşerse düşsün emirlerindeyiz sizlerin de böyle olacağınızdan eminim."

KARMAKARIŞIK BİR İLÇE

"İnegöl'de bu güne kadar belli siyasi partiler yönetimde bulundular. Artık sosyal bir yapı mutlaka İnegöl'ün belediyesini alması lazım. İnegöl'ün altyapısıyla trafiğiyle karma karışık bir ilçe.

Bildiğiniz gibi konut alanları sanayiler hiç birine denk değil. Bugün Mesudiye alt geçidi teknik bir hatadan dolayı yolu tekrar harekete geçirmeye çalışıyorlar."

AVARLARDA KARGAŞA VAR

"Avarlar kavşağını biliyorsunuz ben yıllardır otomobil kullandığım halde oraya gittiğim zaman büyük bir kargaşa var. Mesudiye yolu üzerindeki imalathaneler villa tipi yapılan evler iç içe İnegöl'e İYİ Partisi ile CHP'si ile bütün sosyal demokratlar mutlaka İnegöl'e sahip çıkmaları gerekiyor."

KİMSENİN YÜZÜ GÜLMÜYOR

"İnsanların yüzü gülmez oldu ben bu yaşa kadar siyasetin içindeyim anasını kesen, kızını kesen, çocuğunu kesen görmedim ama maalesef kimsenin yüzü gülmüyor, esnafın yüzü gülmüyor, sanayici karamsar, bunun için siyasi partiler İnegöl'e sahip çıkmak zorundalar" diye konuştu.