İnegöl Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda 6 gün boyunca gerçekleştirilen eğitimlere, belediye bünyesindeki memur, sözleşmeli ve işçi personeli katıldı.

270 personelin katıldığı eğitimin sonunda yapılan değerlendirme sınavında %100 başarı sağlanarak, katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

İnegöl Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Bilal Altınbaş'ın verdiği eğitimlerde genel iş güvenliği kuralları, iş kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında belediye personeline bilgiler verildi.

İNSAN MERKEZLİ YÖNETİM ANLAYIŞI

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnsan merkezli yönetim anlayışını benimsediklerini, vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarına öncelik vererek hizmetlerde eşitliği ilke edinen bir titizlikle çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Hizmetlerin sürdürülebilirliği noktasında iş sağlığı ve güvenliğini birinci öncelikli konu olarak belirlediklerini ifade eden Aktaş,

Bulgaristan Türkü Öğretmen Mehmet Ali Deniz'i tanıyor musunuz? Bulgaristan Türkü Öğretmen Mehmet Ali Deniz'i tanıyor musunuz?

"Bu nedenle personelimize eğitim verdiklerini ve her geçen gün bu alanda daha iyi bir konuma gelme noktasında elimizden gelen bütün gayreti göstermekteyiz."

VERİMLİ VE FAYDALI EĞİTİM

"Hiç kimse iş kazasına uğramak istemez. Bu yüzden çalışanlar işlerini büyük bir dikkatle yapmalıdır. Bunu yanında elbette yöneticiler gerekli tedbirleri alacak ve bu konularda gerekli eğitimleri vereceklerdir.

Bu kapsamda önemli bir konu olan iş sağlığı ve güvenliği hakkında belediye personelimize verimli ve faydalı geçtiğini umduğumuz bir eğitim gerçekleştirmiş olduk" dedi.