Konuya ilişkin BEBKA'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, değerlendirme sürecinin Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca gerçekleştirildiği bildirildi.
43 PROJE BAŞVURUSU
2016 yılı Teknik Destek Programı Temmuz-Ağustos döneminde 43 proje başvurusu yapıldığı belirtilen açıklamada, "43 başvurudan 31 tanesi 65 ve üstü puan alarak başarılı bulunmuştur. Programa 2 proje ile başvuru yapmış kurumların yüksek puan alan başvuruları başarılı projeler listesinde yer almış, düşük puan almış başvurulara ise listelerde yer verilmemiştir. Başarılı listede yer alan projelerin toplam bütçesi destek programı bütçesini aşmadığından tüm başarılı projeler asil listede yer almaktadır ve yedek liste bulunmamaktadır."
SÖZLEŞME İMZALANACAK
"Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'ndan teknik destek almaya hak kazanan ve kazanamayan tüm başvuru sahiplerine resmi yazı ile bildirim yapılacaktır. Sözleşmeler, teknik destek değerlendirme sonuçlarının Ajansın internet sitesinde yayınlanmasını müteakip en geç on iş günü içinde imzalanacaktır."
"2016 Yılı Teknik Destek Programı için tahsis edilen 600 bin TL'lik bütçenin tamamı, Temmuz-Ağustos döneminde başarılı olan projeler tarafından kullanılmadığından 2016 Yılı Teknik Destek Programı başvuruları devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.
İNEGÖL'DEN 3 PROJE
Açıklanan sonuçlara göre;
İnegöl Kaymakamlığı'nın 'Proje Yönetimi ve Kurumsal Gelişim' projesi,
İnegöl Belediye Başkanlığı'nın 'Kurumsal İletişim ve Müşteri Memnuniyeti' projesi ile
İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Çocuklarda İleri Yaşam Desteği (ÇİLYAD) projesi destek almaya hak kazandı.

İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok! İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok!