Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu
Belediyespor Salonunda 18 Ağustos tarihinde oynanan maçlarla başlayan turnuva, geçtiğimiz akşam oynanan maçlar ile sona erdi.

4 kategoride gerçekleştirilen turnuvada dereceye giren takımlar ise şu şekilde:

Minik erkeklerde: 1. Turuncu Kaplanlar, 2. Fantastik Üçlü, 3. Sarı Fırtınalar. Küçük bayanlarda: 1. Taner et mangal, 2. Dostlar ofset, 3. Yıldız kızlar, 4. Potanın perileri. Genç erkeklerde: 1. Kosova Ufkum Koleji, 2. Kılıç Ticaret, 3. Cold Fear, 4. Haydarın Dümenleri. Büyük erkeklerde: 1. Kosova Ufkum Koleji, 2. Cem Şimşek, 3. 10 Numara Mayer.

Üçlük yarışmasında ise minik erkeklerde Ahmet Berk Ayaş, Büyüklerde Tuğrul Şahin, smaç yarışmasında Oğuzhan Özbek birinci olurken; en centilmen oyuncu Mustafa Yapıcı oldu.

Ödül töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Her yıl festival kapsamında düzenledikleri turnuvayı, bu sene festivalin iptal edilmesi sebebiyle festivalden bağımsız olarak düzenlendiklerini söyledi. Taban, turnuvada dereceye giren takımları da kutladığını belirtti.